Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Discurs surprinzător al lui Joe Biden: "Suntem într-o luptă între democraţii şi autocraţii. China crede ca va detine SUA in 15 ani!"

Postat la: 01.06.2021 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Şeful statului american le-a ţinut un discurs despre politica mondială şi naţională soldaţilor dintr-o bază militară din Virginia. Joe Biden le-a spus soldatilo că omologul său chinez crede că "Beijingul va deţine America" în următorii 15 ani.

"Suntem într-o luptă între democraţii şi autocraţii. Cu cât lumea devine mai complicată, cu atât este mai dificil pentru democraţii să se unească şi să ajungă la consens", le-a spus Joe Biden trupelor de la Joint Base Langley Eustis din Hampton. "Am petrecut mai mult timp cu preşedintele Xi Jinping decât orice lider mondial: 24 de ore de întâlniri private cu el doar cu un interpret, 17.000 de mile călătorind împreună în China şi aici", a adăugat preşedintele american.

El le-a spus soldaţilor că liderul chinez crede că va subordona America în următorii 15 ani. "Xi Jinping crede cu tărie că Beijingul, înainte de anul 2035, va deţine America, deoarece autocraţiile pot lua decizii rapide", a spus Biden. "America este unică. Din toate naţiunile din lume, suntem singura naţiune organizată pe baza unei idei", a mai afirmat presedintele american.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE