Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Dezvăluiri bombă făcute Meghan Markle în interviul cu Oprah. Familia regală britanică, acuzată de rasism: "Copilul are tenul prea inchis!"

Postat la: 08.03.2021 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Gândurile sinucigașe avute de Meghan Markle, căsătoria în secret, cu trei zile înainte de nuntă și conversațiile cu membrii din familia regală despre cât de închisă ar putea fi culoarea pielii fiului lor sunt câteva dintre dezvăluirile făcute de prințul Harry și soția sa, în interviul acordat celebrei realizatoare TV americane Oprah Winfrey, la CBS.

Conform lui Meghan Markle, viața din familia regală britanică era atât de izolată, de singură și de lipsită de sprijin, încât a experimentat gânduri suicidare, a relatat CNN. „Pur şi simplu nu mai voiam să trăiesc. Au fost gânduri constante, terifiante, reale şi foarte clare", i-a spus ducesa de Sussex lui Oprah Winfrey. Meghan, care este metisă, a explicat că în familia regală britanică au existat mai multe „îngrijorări și discuții despre cât de închisă este pielea lui Archie atunci când s-a născut". Harry a confirmat aceste discuții, dar a adăugat că nu va dezvălui niciodată detalii. Conversațiile pe această temă au condus la o ruptură între prințul Harry și tatăl său, potrivit dezvăluirilor făcute de Meghan și Harry în interviu.

Ducele și ducesa de Sussex au dezvăluit în cadrul interviului cu Oprah Winfrey care va fi sexul celui de-al doilea copil pe care îl așteaptă. Prințul Harry a spus: „Va fi fetiță". Apoi a adăugat: „A avea un copil sau doi este oricum extraordinar. Dar să ai mai întâi un băiat și apoi o fată, ce mai poți cere?". Harry a spus că, la fel ca Meghan, a fost captiv în sistemul construit de Casa Regală britanică, dar că nu știa acest lucru. El a adăugat că fratele și tatăl său erau, de asemenea, „prinși" și că instituția regală era un mediu înăbușitor. Harry a dezvăluit că tatăl său, prințul Charles, nu a mai telefonat când el și Meghan s-a îndepărtat de familia regală, dar că ulterior, prințul Charles a revenit la sentimente mai bune.

Ducesa de Sussex a mai explicat în interviu că „regina a fost întotdeauna minunată pentru mine. Mi-a plăcut să fiu în compania ei", adăugând că Elisabeta a II-a îi amintește de bunica ei. „A fost mereu caldă și primitoare", a mai spus Markle. În schimb, Meghan a precizat că nu a existat „nicio îndrumare sau sprijin" din partea reginei Angliei, a mai relatat CNN. Prinţul Harry şi fosta actriţă americană Meghan Markle s-au căsătorit pe 19 mai 2018, după o relație de doi ani, fiind unul dintre cele mai urmărite evenimente din istoria televiziunii. Ei au dezvăluit la CBS că, de fapt, s-au căsătorit în secret, cu trei zile înainte de nuntă. "Nimeni nu ştie. Dar l-am chemat pe arhiepiscop şi i-am spus: 'Acest spectacol este pentru lume, dar noi vrem ca uniunea noastră să fie între noi.'", a dezvaluit Meghan Markle.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE