Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Delegația SUA la Geneva a recunoscut efectuarea de cercetări biologice pe cetățeni ucraineni cu venituri mici precum și pe pacienți din spitalele de psihiatrie!

Postat la: 20.09.2022 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Delegația Statelor Unite la Geneva a recunoscut efectuarea de cercetări biologice pe cetățeni ucraineni cu venituri mici, precum și pe pacienți din spitalele de psihiatrie, a declarat șeful Trupelor de apărare chimică, biologică și de protecție împotriva radiațiilor ale Forțelor Armate ale Rusiei, general-locotenentul Igor Kirillov.

Reprezentantul Ministerului Apărării a explicat că, la început, reprezentanții americani au dat explicații extrem de neconvingătoare cu privire la exportul de tulpini și materiale biologice ale ucrainenilor. Instituția rusă a cerut SUA să prezinte o informare completă, deoarece a avut de suferit cea mai vulnerabilă categorie a populației - pacienții spitalelor de psihiatrie din Ucraina.

În cadrul dezbaterii acestui subiect, "delegația americană a recunoscut asemenea fapte", asigurând că transferul de mostre de materiale biologice în SUA nu a fost unul frecvent, a subliniat Kirillov.

Anterior, reprezentantul Ministerului Apărării a anunțat că Ucraina este un "poligon" pentru testarea armelor biologice ale Germaniei și Statelor Unite. La acel moment, Kirillov a explicat că activitatea Statelor Unite și a Germaniei a servit, în mare parte, drept paravan pentru cercetări, iar o parte dintre experimente s-au făcut pe soldați ai Forțelor Armate ale Ucrainei.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE