Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Delegația oficială a Uniunii Europene a mărșăluit la parada LGBT din SUA în spatele unui transsexual care se recomanda drept „Maria Magdalena"!

Postat la: 13.06.2022 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Delegația Uniunii Europene de la Washington a participat la marșul LGBT organizat în capitala Statelor Unite pe 12 iunie, cu ocazia Lunii „Mândriei" (Pride Month), a informat pagina oficială de Twitter a instituției.

Însă, în timp ce pe pagina de Twitter sunt prezentate imagini cu tineri zâmbitori, îmbrăcați în tricouri, jurnalistul american Andy Ngo a surprins și alte cadre, omise din comunicările oficiale ale Reprezentanței. Este vorba de momentul în care un transsexual defilează, „cu mândrie" în fața delegației Uniunii Europene (care reprezintă și România). Acesta este îmbrăcat provocator, poartă două coarne și un afiș pe care scrie „Mary Magdalene". Reamintim că ambasadorul special al Parlamentului European pentru drepturile LGBT s-a remarcat după ce s-a fotografiat în rolul Maicii Domnului cu barbă, ținându-l în brațe pe Hristos.

Reprezentanții UE nu par deloc deranjați de mișcările și imaginea respectivului, defilând relaxați în spatele său, deși în public sunt și copii. Participarea Uniunii Europene la respectivul eveniment nu a constat doar în defilarea angajaților Bruxelles-ului, trimiși la Washington să reprezinte cele 27 de state. Uniunea Europeană a fost reprezentată în paradă și de un travestit, care pare să semene cu o prințesă din povești, doar că este un bărbat care poartă o rochie și o panglică pe care scrie „Uniunea Europeană". Travestitul refuză „avansurile" unor tinere și ale unor tinere, dintre care unii nu par să aibă mai mult de 18 ani.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE