Cvadruplu vaccinat, Fauci a făcut din nou COVID după ce a luat pilula Paxlovid de la Pfizer!
Postat la: 30.06.2022 | Scris de: ZIUA NEWS
0
Anthony Fauci a declarat marți, 27 iunie 2022, că se confruntă cu o revenire a simptomelor COVID-19 după ce a luat Paxlovid, pastila antivirală COVID-19 de la Pfizer, transmite The Defender.
Dr. Anthony Fauci, directorul Institutului Național de Alergii și Boli Infecțioase (NIAID) din SUA și consilier medical principal al președintelui Biden, a declarat marți că se confruntă cu o revenire a simptomelor COVID-19 după ce a luat Paxlovid, pilula antivirală COVID-19 de la Pfizer, a relatat Bloomberg. Fauci a fost testat pozitiv pentru COVID-19 pe 15 iunie, deși era cvadruplu vaccinat, prezentând inițial "simptome ușoare", potrivit NIAID.
Din cauza vârstei sale - 81 de ani - care îl punea la un risc ridicat de a dezvolta complicații din cauza vaccinului, lui Fauci i s-a prescris Paxlovid. Medicamentul, care este obținut dintr-o combinație de nirmatrelvir și ritonavir, a primit în decembrie 2021 o autorizație de utilizare de urgență pentru tratarea COVID-19. Din nou, de urgență, din nou experimental.
„După ce am terminat cele cinci zile de tratament cu Paxlovid, am revenit la negativ la un test de antigen timp de trei zile la rând", a declarat Fauci marți într-un interviu online din timpul Forumului de sănătate globală al Foreign Policy, organul Consiliului pentru Relații Externe (CFR), un fel de Bilderberg, Trilaterală sau Davos cu altă pălărie, comenteaza activenews.ro, care a realizat si traducerea textului The Defender.
„Și apoi, în a patra zi, pentru a fi absolut sigur, m-am testat din nou. Am revenit din nou la pozitiv", a spus uimit Fauci. „A fost un fel de ceea ce oamenii numesc o revenire a Paxlovidului", a spus Fauci. În ziua următoare, a început să se simtă „foarte rău" și „mult mai rău decât la prima încercare", a adăugat el cu o curioasă sinceritate.
COVID-19 poate reveni după ce o persoană infectată a trecut printr-o rundă de Paxlovid, potrivit unui aviz din 24 mai al Centrelor pentru Controlul și Prevenirea Bolilor (CDC). Potrivit CDC: „Rapoartele de caz recente documentează faptul că unii pacienți cu răspuns imunitar normal care au finalizat un ciclu de cinci zile de Paxlovid pentru o infecție confirmată în laborator și care s-au recuperat pot prezenta o boală recurentă între două și opt zile mai târziu, inclusiv pacienții care au fost vaccinați și/sau au fost stimulați."
Agenția a continuat să recomande medicamentul antiviral oral ca tratament în ciuda posibilității de recurență, a relatat Reuters. La sfârșitul lunii aprilie, cercetătorii de la National Institutes of Health (NIH) au declarat că vor investiga cât de des și de ce nivelurile de coronavirus reapar la unii pacienți care termină o cură de cinci zile de Paxlovid.
„Este o prioritate", a declarat pentru Bloomberg Dr. Clifford Lane, director adjunct pentru cercetare clinică la NIAID. Este „un lucru destul de urgent pe care trebuie să îl rezolvăm", scrie The Defender. La 17 mai, comentatorul politic Kim Iversen a intervenit în legătură cu rapoartele conform cărora cercetătorii NIH investighează cât de des și de ce nivelul coronavirusului revine la unii pacienți.
„Se pare că medicamentul de tratament Paxolvid, care este fabricat de Pfizer, are o problemă", a declarat Iversen telespectatorilor emisiunii "Rising" de la The Hill. „Pfizer spune că datele sale din lumea reală indică faptul că recidivele apar la mai puțin de 1 din 3.000 de pacienți, dar, din nou, am auzit această frază pe tot parcursul pandemiei - că ceva este "extrem de rar", cum ar fi contractarea virusului după ce a fost vaccinat sau un caz de miocardită... se pare că aceste evenimente sunt mai frecvente decât par la prima vedere", a spus Iversen.
Iversen a criticat Administrația americană pentru alimente și medicamente (FDA) pentru că a aprobat în grabă medicamente precum Paxlovid, refuzând în același timp accesul publicului la tratamente mai vechi, adesea mai puțin costisitoare. Contribuabilii americani plătesc 10,6 miliarde de dolari pentru medicamentul "gratuit".
În timp ce cercetătorii guvernului american caută date "urgente" pentru a explica de ce pacienții care iau Paxlovid recidivează, oficialii din domeniul sănătății continuă să recomande medicamentul Pfizer în ciuda dovezilor care arată că alte tratamente pot fi mai eficiente - și mai puțin costisitoare. Paxlovid se vinde la prețul de 700 de dolari pentru o cură de cinci zile, dar guvernul american a încheiat o înțelegere pentru a plăti jumătate din această sumă.
În noiembrie 2021, guvernul SUA a încheiat un acord comercial cu Pfizer în valoare de 5,3 miliarde de dolari pentru 10 milioane de cure de tratament antiviral experimental. Apoi, în ianuarie, guvernul și-a dublat comanda la 20 de milioane de cursuri de Paxlovid, ceea ce a dus factura contribuabililor americani la 10,6 miliarde de dolari.
Două luni mai târziu, Biden a anunțat o nouă inițiativă „Test to Treat", care le permite americanilor care sunt depistați pozitiv la COVID-19 la o farmacie să obțină pastile antivirale gratuite „pe loc". Biden a declarat că a comandat „milioane de pastile" de la Pfizer, plătite din banii contribuabililor americani, pentru a permite ca acestea să fie distribuite „gratuit".
Dr. David Gortler, farmacolog, farmacist, cercetător în domeniul supravegherii FDA și al politicilor de sănătate și susținător al reformei FDA la think tank-ul Ethics and Public Policy Center din Washington, D.C., a întrebat marți de ce guvernul continuă să investească în Paxlovid, având în vedere ceea ce el a numit performanța „fără strălucire" a medicamentului.
Într-un articol publicat pe CD Media, Gortler a declarat: „În decembrie 2021, Pfizer a susținut că rezultatele studiului inițial au arătat că Paxlovid a redus riscul de spitalizare și deces cu aproape 90% la persoanele cu infecții ușoare până la moderate cu coronavirus. Aproape toată lumea care primește mutația COVID-19 existentă va avea o boală ușoară sau moderată, dar producătorul de medicamente și-a limitat studiul la persoanele care nu au fost vaccinate și care se confruntau cu cel mai mare risc din cauza virusului din cauza vârstei sau a problemelor de sănătate, cum ar fi obezitatea.
O analiză actualizată mai recentă, mai recentă, efectuată pe 1.153 de pacienți (dintr-un total posibil de 2.246 de pacienți) a arătat o reducere a riscului relativ de 51%, lipsită de strălucire și nesemnificativă. O analiză de subgrup de 721 de adulți vaccinați cu cel puțin un factor de risc pentru progresia la COVID-19 sever a arătat o reducere nesemnificativă a riscului relativ de spitalizare sau deces (brațul de tratament: 3/361; placebo: 7/360)."
Gortler a subliniat că proiectul de lege al Senatului, în valoare de 10 miliarde de dolari, privind scutirea de COVID-19, include o cerință ca cel puțin jumătate din bani să fie cheltuiți pe produse terapeutice. „Dar de ce a pariat Biden fiecare dolar pe un singur medicament de la un singur producător de medicamente [sublinierea originală]?" a întrebat Gortler. „De ce a fost ales Pfizer pentru a satisface de unul singur clauza terapeutică? Având încredere în Pfizer și făcând un pariu considerabil cu fondurile contribuabililor, Casa Albă a aruncat pe apa sâmbetei 5,3 miliarde de dolari ai contribuabililor în mare parte, a spus Gortler.
„Casa Albă este acum în discuții pentru încă 5,3 miliarde de dolari, pentru un total de 10,6 miliarde de dolari, pentru un tratament ineficient COVID-19 pe care Pfizer îl dezvoltase deja, când ar fi putut să nu cheltuiască aproape nimic și să promoveze siguranța și eficacitatea dovedite ale hidroxiclorochinelor și ivermectinei, cu un rezultat dovedit și superior." Un tratament cu Ivermectină timp de 5 zile este de cel puțin 100 de ori mai ieftin decât cel cu Paxlovid și circa 100% eficient.
Pfizer ar urma să obțină vânzări de 54 de miliarde de dolari în 2022 din vaccinul său și Paxlovid, a raportat The Defender în martie. În 2018, directorul Pfizer Albert Bourla discuta la Forumul Economic Mondial de la Davos despre pastilele tocmai aprobate de FDA, cu cip electronic care odată ajuns în stomac anunță medicul, producătorul și asiguratorul că ți-ai luat doza.
DIN ACEEASI CATEGORIE...
ULTIMA ORA
-
Adevăratul motiv pentru care Donald Trump vrea să cumpere Groenlanda: Rolul strategic în economia mondială
Preocupările privind intenția lui Donald Trump de a prelua controlul asupra Groenlandei sunt și mai intense după ce acesta a fost învestit în funcție. Asta înseamnă că SUA ar putea obține o poziție strategică economică și militară extrem de importantă la nivel mondial, dacă noul președinte va obține ce își dorește, arată Radu Puiu, analist financiar în cadrul XTB România.
-
Furtuna economică perfectă. Cum arată perspectivele analiștilor financiari în timp ce Consiliul European strânge cu ușa România
Deficitul bugetului de stat prognozat pentru anul 2025 s-a majorat la valoarea medie a anticipaţiilor de 7,3% din PIB, iar anticipaţiile de creştere economică se situează la valoarea medie de 1,3%, potrivit estimărilor analiştilor Asociaţiei CFA România.
-
Donald Trump numește un controversat om de afaceri ambasador al SUA în Uniunea Europeană
Donald Trump anunță, miercuri, că l-a numit pe Andrew Puzder, fost patron al lanțurilor de fast-food Hardee's și Carl's Jr, în funcția de ambasador al Statelor Unite în Uniunea Europeană.
-
Doi experți de la Yale dezvăluie: Lovitura mortală a lui Trump care duce la sfârșitul guvernării lui Putin
Jeffrey Sonnenfeld și Steven Tian, doi experți de la Institutul Yale din Statele Unite, dezvăluie într-o analiză cum o lovitură mortală a lui Donald Trump ar putea duce la sfârșitul regimului lui Putin. Noul președinte al SUA și-a orientat poziția față de Putin, odată ce a aflat cât de slabă este cu adevărat economia Rusiei.
-
Polul Nord magnetic și-a modificat poziția neasteptat de mult: Se îndreaptă spre Rusia și poate avea consecințe grave
Spre deosebire de Polul Nord geografic, care are o amplasare fixă, poziţia Polului Nord magnetic este determinată de câmpul magnetic al Pământului, care este în continuă mişcare.
-
DAVOS - Cel mai mare fond suveran din lume avertizează: Inflaţia alimentată de tarife reprezintă unul dintre cele mai mari riscuri
CEO-ul Norges Bank Investment Management din Norvegia, care administrează cel mai mare fond suveran din lume, a declarat marţi, la Forumul Economic Mondial de la Davos, că inflaţia alimentată de tarife reprezintă unul dintre cele mai mari riscuri pentru pieţele financiare în 2025.
-
S-a aflat nota de plată pentru eliberarea de Rusia: Europa trebuie să cumpere gaze de șase miliarde de dolari de la americani
Europa ar putea fi nevoită să achiziţioneze în această vară cel puţin 100 de nave încărcate cu gaze, în valoare de aproximativ şase miliarde de dolari la preţurile actuale, pentru a înlocui stocurile de gaze, după scăderea nivelului din depozite, în urma vremii nefavorabile şi a opririi livrărilor din Rusia.
-
Călin Georgescu face o declaratie neasteptata legata de serviciile secrete si relatii cu ofiteri de informatii
Călin Georgescu, candidat independent la Președinția României, face o declarație bizară într-un interviu la Marius Tucă Show. Georgescu afirmă că are contacte în interiorul serviciilor de informații, iar „oameni de bună credință" din aceste structuri îi dau acces la rapoarte.
-
Cele mai comune probleme la buldoexcavatoare
Buldoexcavatoarele sunt utilaje esențiale în construcții, agricultură și multe alte domenii, fiind proiectate să îndeplinească sarcini diverse, precum săparea, încărcarea și manipularea materialelor. Deși sunt robuste și puternice, ca orice echipament, pot întâmpina probleme în timpul utilizării.
DIN CATEGORIE
- TOP CITITE
- TOP COMENTATE
- 1.Efectul BRICS: Mai mult de jumătate din țările lumii boicotează dolarul american
- 2.Au ajuns-o blestemele oamenilor amărâți de care si-a batut joc: Ursula von der Leyen e grav bolnavă. Și-a anulat toate vizitele
- 3.Adevăratele planuri ale lui Donald Trump pentru România. Expert în securitate: „Acest lucru mă sperie"
- 4.Aici ar putea fi declanșat Al Treilea Război Mondial: au început pregătiri majore de apărare
- 5.De ce stârnește Elon Musk panică printre liderii europeni
- 6.Miracolul argentinian se poate transforma în film de groază - Aprecierea uriașă a monedei pune presiune pe Javier Milei
- 7.Donald Trump ia în calcul posibilitatea de a declara o urgenţă economică naţională
- 8.Afacere de 300 de miliarde de euro, propusă de Zelenski lui Trump, pentru economia SUA. "Luaţi banii şi vom cumpăra toate armele din Statele Unite"
- 9.România ajunge la sapă de lemn, în timp ce economia Ungariei bubuie: salariile vor crește cu 8%, inflația fiind menținută la 3%
- 10.Șeful influentului grup rus de analiză Valdai despre declarațiile lui Donald Trump
comentarii
Adauga un comentariuAdauga comentariu