Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Cum au denumit rușii cele patru regiuni din Ucraina, anexate de către Rusia

Postat la: 02.10.2022 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Președintele Rusiei, Vladimir Putin, a semnat decretele pentru anexarea regiunilor Luhansk, Donețk, Zaporojie și Herson. Decretele vor fi ratificate în Duma de Stat, iar apoi ele vor fi considerate, de către Moscova, teritorii ale Rusiei.

În comunicările publice care vizează cele patru regiuni, rușii au început să folosească expresia "Rusia de Vest". Vladimir Putin s-a adresat rușilor și cetățenilor celor patru provincii, cărora le-a transmis faptul că sunt "eroi ai Rusiei" pentru că mereu au căutat să se alipească patriei mamă.

"Astăzi, semnăm decretele pentru a acceptat Luhanks, Donețk, Zaporojie și Herson. Sunt convins că Adunarea Federală va sprijini aderarea acestor regiuni, fiindcă aceasta este dorința a milioane de oameni și acesta e dreptul lor, care e cuprins în principiile ONU de autodeterminare. Oamenii care nu au fost de acord în 2014, care și-au dat viața pentru a-și păstra viața și obiceiurile sunt victime ale atacurilor teroriste organizate de acest regim și sunt eroi ai Rusiei", a spus Putin, care a cerut și un moment de reculegere în onoarea lor.

"Nu există nimic mai puternic decât dorința a milioane de oameni care potrivit limbii lor vor să fie parte din Rusia și care au locuit în aceeași țară. Mulți ani oamenii din Donbas au fost supuși unui genocid, în Herson au încercat să îi captiveze. Regimul de la Kiev a introdus o pedeapsă cu moartea.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE