Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












CNN: Donald Trump a ordonat concedierea directorului Secret Service

Postat la: 09.04.2019 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Donald Trump i-a cerut șefului interimar al Cancelariei prezidențiale, Mick Mulvaney, să îl demită pe Randolph Alles. În urmă cu două zile, directorului Secret Service i s-ar fi transmis că va asigura interimarul până când va fi numit un succesor, a precizat o sursă apropiată de Alles, conform CNN.

De altfel, un purtător de cuvânt de la Casa Albă a precizat luni că Donald Trump l-a desemnat pe James M. Murray, un ofițer de carieră al Secret Service, pentru a-l înlocui pe Alles.

„Directorul Secret Service Randolph ‘Tex' Alles a desfășurat o activitate importantă în ultimii doi ani, iar președintele îi este recunoscător pentru cei 40 de ani pe care și i-a dedicat servirii țării. Domnul Alles va fi înlocuit în scurt timp, iar președintele Trump l-a desemnat pe James M. Murray, un ofițer de carieră al Secret Service, să preia funcția de director începând cu luna mai", a precizat Sarah Sanders, purtător de cuvânt al Casei Albe, conform sursei citate.

Un oficial, care a dorit să-și păstreze anonimatul, susține că demiterea directorului Secret Service nu are legătură cu evaluarea ordonată, după ce o femeie de origine chineză a pătruns ilegal în complexul lui Donald Trump din Mar-a-Lago (Florida) având asupra sa paşapoarte chineze şi un hard-disk virusat, notează Mediafax.

Mai mult, Donald Trump a susținut că este „foarte mulţumit" de activitatea Secret Service, în pofida incidentului din Mar-a-Lago. În august 2017, Secret Service a anunțat că nu mai are bani pentru a-i asigura protecția familiei lui Donald Trump.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE