Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Cele 5 păcate de moarte ale Ursulei von der Leyen - pionul Deep State al SUA!

Postat la: 27.09.2022 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Ursula von der Leyen este pe cale să devină cea mai nepopulară figură din Europa și să întruchipeze ceea ce urâm cel mai mult în Uniunea Europeană: autoritarism vertical, conflict de interese, aroganță, ură, ipocrizie.

Între poziția sa belicoasă față de Ucraina, relațiile sale dubioase cu comunitatea de afaceri și concepția foarte brutală a președinției sale, are toate ingredientele pentru a provoca multe crize europene. Amintim aici cele 5 păcate de moarte pe care le comite... și care ar putea deveni o problemă majoră pentru popoarele Europei.

Atașamentul Ursulei von der Leyen, ca să nu spunem supunerea sa strictă față de Statele Unite, nu mai este pus sub semnul întrebării. Niciodată Comisia Europeană nu a urmat atât de mult exemplul statului profund american ca de la sosirea Ursulei von der Leyen. Dar, în cele din urmă, dacă acest atlantism ar fi practicat cu tact și eleganță, poate că ar trece neobservat, comenteaza Le Courrier des Strateges.

Ceea ce o deranjează pe Ursula este un comportament lipsit de tact și eleganță. Și ca să mergem mai departe, iată un mic rezumat al celor cinci păcate (cu capital politic) pe care Ursula le comite împotriva Europei.

Orgoliu

Orgoliul Ursulei este o afacere cunoscută încă de la acuzațiile de plagiat cu care s-a confruntat în 2015, pe când era ministru al Angelei Merkel. În mod clar, CV-ul Ursulei a făcut loc unor credite foarte discutabile. Această aroganță a oferit o altă fațetă săptămâna trecută, când a amenințat că va tăia fondurile UE pentru italieni dacă aceștia vor vota greșit. Un astfel de autoritarism nedemocratic... De la sosirea sa, Ursula și-a înmulțit mișcările de putere menite să o plaseze deasupra celorlalți și, în special, deasupra popoarelor din Europa. Concepția sa verticală despre Europa a fost ilustrată în special în strategia privind vaccinurile, unde a centralizat achizițiile de vaccinuri în mâinile Comisiei într-un mod fără precedent.

Avariție

Ah, această dragoste nemăsurată pentru bogăție, care poluează atât de mult viața contemporană... Ursula von der Leyen oferă atât de multe exemple în acest sens, cu un soț care a fost foarte implicat în afaceri legate de Pfizer și condiții contractuale cu Pfizer care au dus la avertismente foarte jenante din partea Curții Europene de Conturi. Săptămâna trecută am subliniat premiul primit de Ursula von der Leyen din partea lui Bill Gates în numele Alianței pentru vaccinuri. O președintă a Comisiei Europene încheie o înțelegere istorică cu producătorii de vaccinuri, care îi oferă apoi un premiu (de o valoare nespecificată)... Acest lucru ar putea fi făcut mai discret. Ar trebui adăugat că Ursula părăsise deja Ministerul german al Apărării după suspiciuni puternice de conflicte de interese cu McKinsey. Deci nu e prima dată...

Invidie

Ambiția fără margini a Ursulei von der Leyen a devenit evidentă în timpul "AnkaraGate", o expresie fără sens inventată de presă pentru a o compătimi pe nedrept pe Ursula von der Leyen... Într-adevăr, ea este "doar" președintele Comisiei, dar a vrut să apară în poza cu Charles Michel, președintele Consiliului Uniunii, care se întâlnește cu președintele turc Erdogan. Postul de președinte al Consiliului Uniunii Europene a fost inventat tocmai pentru a reprezenta Uniunea în exterior. Ursula nu intenționează să o lase la voia întâmplării sau în mâinile unui rival, sfidând tratatele. Acest lucru se numește invidie.

Lăcomie

Este Ursula von der Leyen capabilă să își stabilească limite rezonabile? Acest păcat de lăcomie (cel al orbirii, în care nu-ți mai interzici nimic, cu un uimitor sentiment de impunitate) pare a fi una dintre mărcile ei. Și în acest caz, raportul Curții de Conturi Europene a demonstrat foarte bine acest lucru, subliniind că, pentru a semna un contract cu Pfizer, Ursula a decis să creeze un "circuit special" deosebit de opac, în afara tuturor regulilor. De altfel, Ursula refuză în continuare să comunice SMS-urile prin care a negociat cu Pfizer. Are ea toate drepturile? A existat corupție? Își dă ea seama că acest comportament este un afront la adresa democrației?

Mânia

Dar poate cel mai îngrijorător sunt ultimele declarații ale Ursulei cu privire la războiul din Ucraina. Președintele Comisiei s-a opus pur și simplu unei încetări a focului și negocierii între părțile beligerante pentru a opri războiul, sub pretextul fals că Ucraina ar dispărea dacă s-ar ajunge la pace: "Știu că unii oameni cer încetarea luptelor, dar trebuie să spun că realitatea este următoarea: dacă Rusia încetează să lupte, războiul s-a terminat, dacă Ucraina încetează să lupte, nu va mai exista Ucraina" Știu că unii gogos încă mai susțin că Europa este pace. Dar președintele Comisiei le dovedește cu siguranță că se înșeală. Europa este în război împotriva Rusiei cu orice preț. Iar Comisia Europeană, în obediența sa confuză față de Statele Unite, ține să sublinieze acest lucru.

Pe scurt, Ursula von der Leyen are multe handicapuri "morale" pentru a ocupa postul pe care i l-au încredințat europenii. Guvernarea sa este marcată de dezechilibre periculoase pentru democrație.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE