Cele 5 păcate de moarte ale Ursulei von der Leyen - pionul Deep State al SUA!
Postat la: 27.09.2022 | Scris de: ZIUA NEWS
0
Ursula von der Leyen este pe cale să devină cea mai nepopulară figură din Europa și să întruchipeze ceea ce urâm cel mai mult în Uniunea Europeană: autoritarism vertical, conflict de interese, aroganță, ură, ipocrizie.
Între poziția sa belicoasă față de Ucraina, relațiile sale dubioase cu comunitatea de afaceri și concepția foarte brutală a președinției sale, are toate ingredientele pentru a provoca multe crize europene. Amintim aici cele 5 păcate de moarte pe care le comite... și care ar putea deveni o problemă majoră pentru popoarele Europei.
Atașamentul Ursulei von der Leyen, ca să nu spunem supunerea sa strictă față de Statele Unite, nu mai este pus sub semnul întrebării. Niciodată Comisia Europeană nu a urmat atât de mult exemplul statului profund american ca de la sosirea Ursulei von der Leyen. Dar, în cele din urmă, dacă acest atlantism ar fi practicat cu tact și eleganță, poate că ar trece neobservat, comenteaza Le Courrier des Strateges.
Ceea ce o deranjează pe Ursula este un comportament lipsit de tact și eleganță. Și ca să mergem mai departe, iată un mic rezumat al celor cinci păcate (cu capital politic) pe care Ursula le comite împotriva Europei.
Orgoliu
Orgoliul Ursulei este o afacere cunoscută încă de la acuzațiile de plagiat cu care s-a confruntat în 2015, pe când era ministru al Angelei Merkel. În mod clar, CV-ul Ursulei a făcut loc unor credite foarte discutabile. Această aroganță a oferit o altă fațetă săptămâna trecută, când a amenințat că va tăia fondurile UE pentru italieni dacă aceștia vor vota greșit. Un astfel de autoritarism nedemocratic... De la sosirea sa, Ursula și-a înmulțit mișcările de putere menite să o plaseze deasupra celorlalți și, în special, deasupra popoarelor din Europa. Concepția sa verticală despre Europa a fost ilustrată în special în strategia privind vaccinurile, unde a centralizat achizițiile de vaccinuri în mâinile Comisiei într-un mod fără precedent.
Avariție
Ah, această dragoste nemăsurată pentru bogăție, care poluează atât de mult viața contemporană... Ursula von der Leyen oferă atât de multe exemple în acest sens, cu un soț care a fost foarte implicat în afaceri legate de Pfizer și condiții contractuale cu Pfizer care au dus la avertismente foarte jenante din partea Curții Europene de Conturi. Săptămâna trecută am subliniat premiul primit de Ursula von der Leyen din partea lui Bill Gates în numele Alianței pentru vaccinuri. O președintă a Comisiei Europene încheie o înțelegere istorică cu producătorii de vaccinuri, care îi oferă apoi un premiu (de o valoare nespecificată)... Acest lucru ar putea fi făcut mai discret. Ar trebui adăugat că Ursula părăsise deja Ministerul german al Apărării după suspiciuni puternice de conflicte de interese cu McKinsey. Deci nu e prima dată...
Invidie
Ambiția fără margini a Ursulei von der Leyen a devenit evidentă în timpul "AnkaraGate", o expresie fără sens inventată de presă pentru a o compătimi pe nedrept pe Ursula von der Leyen... Într-adevăr, ea este "doar" președintele Comisiei, dar a vrut să apară în poza cu Charles Michel, președintele Consiliului Uniunii, care se întâlnește cu președintele turc Erdogan. Postul de președinte al Consiliului Uniunii Europene a fost inventat tocmai pentru a reprezenta Uniunea în exterior. Ursula nu intenționează să o lase la voia întâmplării sau în mâinile unui rival, sfidând tratatele. Acest lucru se numește invidie.
Lăcomie
Este Ursula von der Leyen capabilă să își stabilească limite rezonabile? Acest păcat de lăcomie (cel al orbirii, în care nu-ți mai interzici nimic, cu un uimitor sentiment de impunitate) pare a fi una dintre mărcile ei. Și în acest caz, raportul Curții de Conturi Europene a demonstrat foarte bine acest lucru, subliniind că, pentru a semna un contract cu Pfizer, Ursula a decis să creeze un "circuit special" deosebit de opac, în afara tuturor regulilor. De altfel, Ursula refuză în continuare să comunice SMS-urile prin care a negociat cu Pfizer. Are ea toate drepturile? A existat corupție? Își dă ea seama că acest comportament este un afront la adresa democrației?
Mânia
Dar poate cel mai îngrijorător sunt ultimele declarații ale Ursulei cu privire la războiul din Ucraina. Președintele Comisiei s-a opus pur și simplu unei încetări a focului și negocierii între părțile beligerante pentru a opri războiul, sub pretextul fals că Ucraina ar dispărea dacă s-ar ajunge la pace: "Știu că unii oameni cer încetarea luptelor, dar trebuie să spun că realitatea este următoarea: dacă Rusia încetează să lupte, războiul s-a terminat, dacă Ucraina încetează să lupte, nu va mai exista Ucraina" Știu că unii gogos încă mai susțin că Europa este pace. Dar președintele Comisiei le dovedește cu siguranță că se înșeală. Europa este în război împotriva Rusiei cu orice preț. Iar Comisia Europeană, în obediența sa confuză față de Statele Unite, ține să sublinieze acest lucru.
Pe scurt, Ursula von der Leyen are multe handicapuri "morale" pentru a ocupa postul pe care i l-au încredințat europenii. Guvernarea sa este marcată de dezechilibre periculoase pentru democrație.
DIN ACEEASI CATEGORIE...
ULTIMA ORA
-
Răsturnare de situație privind DOGE, departamentul creat cu dedicație pentru Elon Musk. Ce arată ordinul semnat de Trump
Ordinul executiv semnat de președintele Donald Trump privind înființarea DOGE, departamentul pentru eficientizarea guvernului ce urmează să fie condus de Elon Musk, arată două modificări majore față de ceea ce a fost anunțat în public.
-
Planul foarte ambițios al lui Donald Trump e legat de inteligența artificială. Investiții uriașe la orizont în SUA
Președintele SUA, Donald Trump, se implică în susținerea unor investiții de sute de miliarde de dolari realizate de sectorul privat pentru a construi infrastructură de inteligență artificială în Statele Unite.
-
O scrisoare găsită: Donald Trump se reinstalează la Casa Albă și descoperă epistola lăsată de Joe Biden
Proaspăt reinstalat în Biroul Oval redecorat, Donald Trump și-a început oficial noul mandat de președinte al Statelor Unite, semnând ordine executive și interacționând cu presa într-o conferință improvizată de aproape 50 de minute.
-
Prețul aurului a atins un nou maxim istoric! Cât a ajuns să coste un gram de aur
Gramul de aur s-a scumpit miercuri cu 2,0595 lei (0,49%), până la o cotaţie de 422,4014 lei, de la 420,3419 lei, cât anunţase marţi Banca Naţională a României (BNR), înregistrând din nou o valoare record.
-
Studiu revoluționar pentru bolile oftalmologice: Vederea ar putea fi redată cu ajutorul unei molecule sintetice
SO moleculă sintetică ce a fost creată în Italia s-a dovedit capabilă să "redeştepte" neuronii retinei pentru a ţine la distanţă bolile degenerative ale ochiului, conform unui studiu recent, care oferă o speranţă împotriva orbirii progresive.
-
Trump amenință forumul de la Davos: "Cu el, trebuie să te aștepți la orice!"
La Davos, toată lumea vorbește numai despre Donald Trump. Noul președinte american a depus jurământul în funcție pe Biblie și sub cupola Capitoliului din Washington chiar în momentul în care începea cel de-al 55-lea Forum Economic Mondial desfășurat în stațiunea din Alpii elvețieni.
-
„Soarele artificial" al Chinei tocmai a doborât recordurile de fuziune, generând plasmă timp de peste 17 minute
Tocmai ne-am apropiat cu un pas de energia curată, aproape nelimitată. Reactorul EAST (Experimental Advanced Superconducting Tokamak) a menținut plasmă supraîncălzită timp de 1.066 de secunde - mai mult decât dublu față de recordul său anterior de 403 secunde.
-
Semne cerești: Cum să vedeți alinierea celor sapte planete pe firmamentul nopții
Toate planetele din sistemul nostru solar se aliniază pentru a defila simultan pe cerul nopții. Acest eveniment ceresc extraordinar va vedea cerul presărat cu șapte planete vizibile în ceea ce se numește o mare aliniere planetară.
-
Dreptul SUA asupra Canalului Panama. Cum se poate declanșa un război cu China
Conform Tratatelor Torrijos-Carter din 1977, Canalul Panama constituie un patrimoniu inalienabil al națiunii centro-americane, fapt stipulat în Constituția Republicii Panama. Canalul nu poate fi vândut, transferat, ipotecat sau înstrăinat.
DIN CATEGORIE
- TOP CITITE
- TOP COMENTATE
- 1.Efectul BRICS: Mai mult de jumătate din țările lumii boicotează dolarul american
- 2.Politico fac e o analiză decisivă: Al treilea război mondial este deja în desfășurare!
- 3.Au ajuns-o blestemele oamenilor amărâți de care si-a batut joc: Ursula von der Leyen e grav bolnavă. Și-a anulat toate vizitele
- 4.Aici ar putea fi declanșat Al Treilea Război Mondial: au început pregătiri majore de apărare
- 5.Adevăratele planuri ale lui Donald Trump pentru România. Expert în securitate: „Acest lucru mă sperie"
- 6.De ce stârnește Elon Musk panică printre liderii europeni
- 7.Miracolul argentinian se poate transforma în film de groază - Aprecierea uriașă a monedei pune presiune pe Javier Milei
- 8.Donald Trump ia în calcul posibilitatea de a declara o urgenţă economică naţională
- 9.România ajunge la sapă de lemn, în timp ce economia Ungariei bubuie: salariile vor crește cu 8%, inflația fiind menținută la 3%
- 10.Afacere de 300 de miliarde de euro, propusă de Zelenski lui Trump, pentru economia SUA. "Luaţi banii şi vom cumpăra toate armele din Statele Unite"
comentarii
Adauga un comentariuAdauga comentariu