Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Cel mai grav atac armat al deceniului: 5 persoane au fost omorate in Statele Unite, inclusiv o femeie gravida

Postat la: 25.01.2021 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Cinci persoane au murit, dupa un atac armat produs duminica dimineata, 24 ianuarie, in zona de nord a orasului Indianapolis din Statele Unite, despre care primarul spune ca a fost "o crima in masa".

Un tanar este, de asemenea, intr-o situatie critica dupa ce a fost impuscat. Alte sapte persoane au fost spitalizate, noteaza CNN. Randal Taylor, de la Politia Metropolitana Indianapolis, a declarat ca incidentul este "cel mai grav atac armat din ultimii zece ani". Detaliile atacului raman, pentru moment, necunoscute, dar autoritatile cred ca au fost implicati mai multi atacatori.

La finalul lunii decembrie a anului trecut, un barbat de 37 de ani este acuzat de omor si tentativa de omor, dupa ce a inceput sa traga cu o arma de foc intr-o sala de popice din Rockford, Illinois, SUA. Trei oameni au murit, iar alti trei sunt raniti, in cursul atacului care a avut loc in seara zilei de sambata, 26 decembrie.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE