Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Cel mai dur avertisment de la OMS. "Nu vă relaxaţi! Ce e mai rău abia urmează"

Postat la: 21.04.2020 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Organizația Mondială a Sănătății avertizează populaţia lumii că virusul nu a dispărut şi că ce este mai rău abia cum urmează. Tedros Adhanom Ghebreyesus, directorul general al instituției, a transmis avetismentul într-o conferinţă de presă.

"Ce e mai rău abia urmează. Haideți să prevenim o tragedie! Ne confruntăm cu un virus pe care mulți încă nu-l înțeleg. Multe țări foarte dezvoltate au tras concluzii greșite pentru că n-au știut despre ce e vorba și au intrat în încurcătură. Noi am avertizat chiar și statele dezvoltate, le-am spus că acest virus le va lua prin surprindere. Și așa a fost", a declarat Tedros Adhanom Ghebreyesus, șeful OMS.

Semnalul de alarmă vine în contextul în care tot mai multe țări au pus în aplicare planuri de ieșire din izolare. Organizaţia Mondială a Sănătăţii a avertizat vineri referitor la testarea pentru noul coronavirus. Specialiştii OMS susţin că nu există dovezi prin care testele serologice să arate dacă o persoană are imunitate sau dacă nu riscă să se reinfecteze.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE