Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Casa Albă încearcă să blocheze fonduri de ordinul miliardelor de dolari destinate testării pentru coronavirus, pentru a folosi banii în alte scopuri

Postat la: 21.07.2020 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Casa Albă încearcă să blocheze fonduri de ordinul miliardelor de dolari destinate testării pentru coronavirus şi urmăririi contactelor persoanelor infectate, prevăzute într-un nou proiect de măsuri de susţinere şi de stimulare, au declarat două surse republicane pentru NBC News, chiar dacă numărul infectărilor creşte la nivel naţional, iar americanii aşteaptă perioade lungi de timp pentru a primi rezultatul testelor, relatează CNBC.

Contrar Casei Albe, senatorii republicani încearcă să păstreze banii pentru testare şi urmărirea contactelor, au spus sursele. Unii oficiali ai Casei Albe consideră că noile fonduri nu trebuie alocate pentru testări pentru că există fonduri acordate anterior rămase nefolosite. Casa Albă a refuzat să comenteze. Publicaţia Washington Post a relatat pentru prima oară această informaţie.

Administraţia Trump mai doreşte să blocheze miliarde de dolari care ar trebui să ajungă la Centrul pentru Prevenirea şi Controlul Bolilor, Pentagon şi Departamentul de Stat, pentru combaterea pandemiei, a relatat sâmbătă publicaţia The Post, citând persoane apropiate situaţiei. În încercarea de a bloca fondurile pentru teste, administraţia Trump doreşte să finanţeze priorităţi care nu au legătură cu pandemia, cum ar fi o nouă clădire pentru FBI, potrivit The Post.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE