Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Britanicii sunt mult mai "idioți": Au uitat să treacă doza a treia în aplicația green-pass și nu pot circula în Europa!

Postat la: 13.11.2021 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Britanicii de peste 60 de ani ar putea întâmpina dificultăţi când vor dori să plece de sărbători în Europa, având în vedere că în aplicaţia Institutului de Sănătate Publică (NHS) nu figurează şi cea de-a treia doză de vaccin anti-COVID-19, relatează EFE.

Peste 10 milioane de persoane au fost vaccinate cu doza de supra-rapel (booster) în Marea Britanie, dar, spre deosebire de prima şi a doua doză, cea de-a treia nu figurează în aplicaţia de mobil sau în certificatul verde eliberat de NHS, notează mediile locale. Guvernul britanic a avertizat că a treia doză de vaccin nu figurează în aplicaţie, deoarece nu este obligatorie pentru a intra în Marea Britanie, însă alte ţări europene o vor solicita.

Franţa a anunţat că începând cu 15 decembrie va fi obligatoriu pentru persoanele de peste 65 de ani să demonstreze că au fost vaccinate cu a treia doză pentru a putea intra în restaurante şi la evenimente culturale, au reamintit media britanice. Austria şi Suedia, destinaţii foarte populare printre cetăţenii din Marea Britanie pentru a putea practica schiul, au decis că îi vor considera pe cei care nu au primit doza de supra-rapel drept persoane nevaccinate.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE