Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Brigitte Macron răspunde zvonurilor potrivit cărora ar fi bărbat: "Mi-au schimbat arborele genealogic!" (VIDEO)

Postat la: 14.01.2022 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Brigitte Macron a fost invitata emisiunii matinale de la RTL. În timpul interviului, prima doamnă a comentat asupra zvonului care circulă pe rețelele de socializare susținând că este vorba despre un bărbat.

"La început, am privit-o de la 'o mică distanță'. Auzeam despre asta și, la un moment dat, mi-am dat seama că îmi tulburau genealogia", a început ea. "Îmi schimbaseră arborele genealogic. Trei sferturi din familie era bine, și apoi, dintr-o dată, ajungi la fratele meu și eu sunt fratele meu. Acum se ating de genealogia părinților mei. Este imposibil", a adăugat Prima Doamnă a Franței pentru RTL.

"Primul nivel este al emițătorilor (...) Apoi sunt cei care transmit și amplifică. Și mai sunt și gazdele. Dacă nu fac nimic când sunt împotriva hărțuirii de patru ani, nu voi fi ascultată", a continuat soția președintelui Emmanuel Macron. Și a adăugat: "Mi-a luat cinci zile și jumătate pentru a obține eliminarea acestui conținut, cu ajutorul unui avocat cu experiență în acest exercițiu.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE