Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Biden e luat "în balon" în cazul spionajului chinezesc: „China urmărește granița noastră mai îndeaproape decât administrația noastră"

Postat la: 04.02.2023 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Uniunea SUA a Patrulelor de Frontieră a publicat un post „întemeiat" împotriva administrației președintelui Joe Biden, după ce un balon chinezesc a fost descoperit pe teritoriul țării. „China urmărește granița noastră mai îndeaproape decât administrația Biden", a scris Consiliul Național al Serviciilor de Frontieră (NBPC).

După cum notează New York Post , tweet-ul ironic a fost publicat pe fundalul unei crize de migrație, în urma căreia un număr record de migranți ilegali a inundat în Statele Unite. În 2022, numărul imigranților ilegali care încercau să intre în Statele Unite a ajuns la aproape 2,4 milioane de persoane, în creștere față de 450.000 cu doi ani mai devreme.

Consiliul Național al Patrulei de Frontieră (NBPC) este un sindicat format în 1967, care reprezintă agenții și personalul de sprijin al Poliției de Frontieră din Statele Unite. Este afiliat la Federația Americană a Angajaților Publici.

Joi, un purtător de cuvânt al Pentagonului a declarat că un balon de recunoaștere a fost observat deasupra Statelor Unite. Armata a susținut că aparține Chinei. A zburat din Insulele Aleutine prin teritoriul Canadei . Mișcările balonului sunt urmărite de Comandamentul Nord-American de Apărare Aerospațială ( NORAD ).

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE