Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Barack Obama: "Imaginile cu OZN-uri sunt reale. Când vine vorba de extratereştri sunt lucruri pe care pur şi simplu nu le pot spune!"

Postat la: 19.05.2021 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Barack Obama a spus mai în glumă, mai in serios, că i s-a transmis că nu există niciun laborator secret în SUA în care s-ar efectua teste asupra extratereştrilor, dar fostul preşedinte american a admis că imaginile cu OZN-uri sunt reale, relatează Insider.

„Când vine vorba de extratereştri, sunt unele lucruri pe care pur şi simplu nu ţi le pot spune în direct", a spus Obama în cadrul emisiunii „The Late Late Show with James Corden", difuzată de CBS. Un raport al Pengatonului privind incidente cu OZN-uri în vara anului 2019 urmează să fie prezentat în iunie în Congres. Obama spune că a abordat acest subiect pe vremea când a fost preşedinte (2009-2017). El spune că a întrebat dacă există vreun laborator pe undeva unde SUA ar păstra specimene extraterestre şi o navă spaţială. „Au cercetat puţin şi răspunsul a fost nu", a declarat el.

Totuşi, fostul lider de la Casa Albă a precizat există înregistrări şi documente cu privire la obiecte zburătoare neidentificate. „Nu ştim cu exactitate ce sunt, nu putem explica cum s-au deplasat, traiectoria lor. Ele nu au avut un model uşor explicabil. Cred că oamenii încă le iau în serios şi încearcă să investigheze şi să-şi dea seama ce sunt. Dar nu am nimic nimic de raportat pentru voi astăzi", a spus Barack Obama.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE