Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












AUKUS în impas. Australia se distanțează de sancțiunile impuse Rusiei: Nu luăm în considerare această variantă!

Postat la: 19.09.2022 | Scris de: ZIUA NEWS

0

AUSKUS, alianta militaro-economica indo-pacifică formata din Australia, Marea Britanie si SUA se afla in impas pe frontul estului indepărtat. Si asta in conditiile unor tensiuni politico-militare dintre Taiwan si China, cu implicatii la Casa Albă.

Australia nu va interzice turiştilor ruşi să intre în ţară ca parte a sancţiunilor impuse Rusiei din cauza războiului din Ucraina, a declarat ministrul Apărării Richard Marles. De la începutul conflictului, Australia a sancţionat sute de indivizi şi entităţi ruse. De asemenea, a furnizat Ucrainei echipamente de apărare şi ajutor umanitar, în timp ce a interzis exporturile de alumină şi minereuri de aluminiu, inclusiv bauxită, către Rusia.

Preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski doreşte ca naţiunile occidentale să interzică intrarea ruşilor în ţările lor. Întrebat dacă Australia va interzice şi turiştii ruşi, Marles a spus că sancţiunile vizează guvernul Rusiei, "nu poporul rus însuşi". "Nu luăm în considerare această variantă în acest moment", a spus el Până acum, Polonia, Letonia, Cehia şi Estonia au încetat să mai elibereze vize de turism pentru ruşi, iar Finlanda a redus numărul de vize pe care le emite ruşilor cu 90%.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE