Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Armaghedonul lui Donald Trump: El promite o "bătălie biblică finală" pentru a distruge "Noua Ordine Mondială"!

Postat la: 13.06.2023 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Președintele Trump a promis să "demoleze Noua Ordine Mondială" în ceea ce va fi o "bătălie biblică finală" în următorii câțiva ani.

"Suntem o națiune care eșuează. Suntem o națiune în declin. Iar acum acești nebuni radicali de stânga vor să intervină în alegerile noastre folosind forțele de ordine. Este total corupt și nu putem lăsa să se întâmple acest lucru", a declarat Trump în fața unei mulțimi din Carolina de Nord în acest weekend.

"Aceasta este bătălia finală", a continuat el, adăugând: "Cu voi alături de mine, vom demola Statul Profund, îi vom expulza pe belicoși din guvernul nostru, îi vom alunga pe globaliști, îi vom alunga pe comuniști, vom alunga clasa politică bolnavă care ne urăște țara."

"Vom demola presa de știri false, îi vom demasca pe RINO pentru ceea ce sunt, îl vom învinge pe Joe Biden și vom elibera America de acești răufăcători o dată pentru totdeauna."

"Ne vom elibera țara. Majoritatea tăcută se ridică, iar sub conducerea noastră, bărbatul sau femeia uitat(ă) nu va mai fi niciodată uitat(ă)", a promis Trump.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE