Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Argumente de la șeful trupelor ruse de apărare împotriva substanțelor chimice și biologice care susține că americanii ar fi în spatele COVID

Postat la: 01.02.2023 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Evoluția pandemiei de COVID-19 după scenariul exercițiilor desfășurate la New York, în 2019, ne duce cu gândul la caracterul intenționat și la implicarea Statelor Unite în toate acestea, a declarat șeful Trupelor de apărare împotriva substanțelor chimice, biologice și a radiațiilor, din cadrul Forțelor Armate ale Rusiei, Igor Kirillov.

Potrivit precizărilor sale, la 18 octombrie 2019 - cu două luni înainte ca primele informații referitoare la apariția unei noi infecții cu coronavirus în China să iasă în spațiul public, Universitatea Johns Hopkins, susținută de Fundația Bill și Melinda Gates, a organizat, la New York, exercițiul Event 201. În acest cadru au fost prelucrate acțiuni ce trebuie întreprinse în condițiile unei epidemii de o boală necunoscută. Conform legendei acelui exerciții, liliecii au fost purtători de virus, care au transmis boala la oameni prin intermediul unei gazde intermediare, și anume organismul unui porc.

Dacă suprapunem acest scenariu peste modul în care a evoluat pandemia de COVID-19, apar întrebări legate de caracterul intenționat, de implicarea Statelor Unite la acest incident și de adevăratele obiective ale programelor biologice militare americane de intensificare a proprietăților unor agenți patogeni periculoși, a subliniat Kirillov.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE