Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Americanii se pregatesc sa aresteze mii de imigranti la ordinul lui Trump. Operatiunea incepe duminica

Postat la: 11.07.2019 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Agenti din cadrul serviciilor americane in domeniul imigratiei urmeaza sa inceapa duminica sa aresteze si sa adune familii de imigranti clandestini, in zece orase americane, cu scopul de a-i expulza, in cadrul politicii radicale a lui Donald Trump in acest dosar.

Operatiunea dezvaluita de New York Times (NYT) urmeaza sa fie realizata de catre agenti din cadrul Immigration and Customs Enforcement (ICE), timp de mai multe zile, incepand de la 14 iulie. Potrivit NYT, agentii ICE vizeaza cel putin 2.000 de imigranti, a caror expulzare a fost dispusa, dar care se afla in continuare in tara, in mod ilegal.

Membri ai unor familii de imigranti arestati impreuna urmeaza sa fie plasati in detentie impreuna atunci cand acest lucru este posibil, in centre situate in Texas si Pennsylvania, scrie ziarul, care citeaza oficiali, inclusiv doi in domeniul securitatii interne. Donald Trump anunta vineri ca adunarea unor imigranti vizati urmeaza sa inceapa "destul de curand". Locatarul Casei Albe a amanat aceasta operatiune in iunie, dupa ce data acesteia a fost divulgata in presa.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE