Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Americanii le-au spus rușilor că ar fi evacuat tulpinile din laboratoarele secrete din Ucraina. Rușii nu îi cred!

Postat la: 20.09.2022 | Scris de: ZIUA NEWS

0

La o reuniune a semnatarilor Convenției privind interzicerea armelor biologice și toxinelor (BTWC) de la Geneva, Statele Unite ale Americii au mărturisit că mostre de tulpini patogene și biomateriale ale localnicilor au fost evacuate din Ucraina, a declarat șeful rus de protecție împotriva radiațiilor, chimice și biologice. generalul-locotenent Igor Kirillov.

„Explicațiile americane și ucrainene privind evacuarea tulpinilor și biomaterialelor ucrainenilor și respectarea standardelor etice în efectuarea cercetărilor asupra cadrelor militare, cetățenilor cu venituri mici, precum și asupra uneia dintre cele mai vulnerabile categorii ale populației - pacienții din spitalele de psihiatrie. - arăta extrem de neconvingător", a spus el.

Potrivit lui Kirillov, atunci când a discutat această problemă, delegația SUA a spus că, „în timp ce a susținut că transferul de mostre de biomateriale patogene în Statele Unite nu a fost frecvent".

În perioada 5-9 septembrie, semnatarii Convenției privind interzicerea armelor biologice și cu toxine s-au întâlnit la Geneva în legătură cu încălcările articolelor 1 și 4 ale Convenției de către SUA și Ucraina. Întâlnirea a fost inițiată de Rusia. Potrivit lui Kirillov, niciuna dintre delegații nu a avut îndoieli cu privire la autenticitatea documentelor prezentate de Rusia, inclusiv a celor care dovedesc acumularea de materiale patogene în laboratoarele ucrainene.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE