Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












A murit fostul președinte peruan Alan Garcia. S-a împușcat în cap înainte să fie arestat

Postat la: 19.04.2019 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Alan Garcia a încetat din viață miercuri. Acesta avea 69 de ani. „Alan Garcia a murit", a anunțat Omar Quesada, secretar general al partidului din care facea parte fostul șef al statului.

„Sunt întristat de moartea fostului preşedinte Alan Garcia. Transmit condoleanţe familiei şi celor apropiaţi", este mesajul transmis de actiualul președinte peruan, Martin Vizcarra. Alan Garcia s-a împușcat miercuri în cap în momentul în care poliția a mers la el acasă pentru a-l aresta într-un dosar de corupție. Acesta a fost dus la spital, a fost operat de urgență și a intrat în comă.

Alan Garcia a fost investigat pentru legăturile avute cu firma braziliană de construcții Odebrecht, care a declanșat cel mai mare scandal de corupție din America Latină după ce a admis public, în 2016, că a obținut contracte profitabile în regiune dând mită. Anul trecut, Alan Garcia a cerut Uruguay-ului să-i acorde azil politic, după ce i s-a interzis să părăsească țara. Uruguay a respins solicitarea.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE