Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












A intrat Germania în al doilea val? Numărul de cazuri noi a crescut la maximul ultimelor 4 zile

Postat la: 01.05.2020 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Numărul de noi îmbolnăviri a crescut în Germania la cel mai ridicat nivel din ultimele patru zile, în timp ce guvernul se pregăteşte să relaxeze restricţiile. În ultimele 24 de ore, Germania a înregistrat încă 1.627 de cazuri, ajungând la un total de 161.539 cazuri, conform datelor Universităţii John Hopkins.

Numărul deceselor a crescut cu 153 la 6.468 de victime, ceea ce arată o mortalitate de 4% în rândul bolnavilor, în creştere faţă de 3,95% în ziua anterioară. Un număr de peste 120.400 de persoane s-au vindecat în urma îmbolnăvirii cu Covid-19. Cancelarul Angela Merkel se întâlneşte cu premierii statelor federale pentru consultări, joi, pentru a stabili dacă Germania va relaxa o parte din restricţii. Liderii europeni sunt nerăbdători să repornească economiile după ce măsurile de carantină au închis fabrici, au blocat turism şi au ţinut milioane de oameni închişi în casele lor. Guvernul german va extinde avertismentul de călătorie până pe data de 14 iunie şi nu poate promite că va renunţa la acesta în perioada următoare, a spus Heiko Mass, Ministrul de Externe din Germania, miercuri.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE