Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Yeeeey, in sfarsit Bucurestiul are un director nou la directia de Cultura, Invatamant si Turism!

Postat la: 09.02.2021 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Incepand de astazi, dragi oameni de cultura care cititi aceste cuvinte, sefa pe cultura va fi doamna Liliana Maria Toderiuc-Fedorca. Un om remarcabil, care a cunoscut succesul oriunde a fost - indiferent ca vorbim de anii in care s-a aflat la conducerea organizatiei de femei a ALDE Bucuresti sau de anii imediat urmatori in care a pus umarul la cresterea PNL Bucuresti!

Mare noroc ca a reusit sa treaca de la un partid la altul cu doar cateva zile inainte ca Orban sa interzica traseismul in partidul lui! Felicitari doamnei Toderiuc-Fedorca, sper ca domnul Fedorca (pana nu de mult presedinte al ALDE Brasov) sa-i fie mereu alaturi si aceasta familie de oameni de treaba, bine ancorati in viata politica a Romaniei, sa prospere mai departe ca pana acum si sa aiba cat mai multe joburi smechere la stat, indiferent cine e la putere! Totodata doresc s-o felicit si pe persoana care mi-a scris cu 10 zile inainte de incheierea concursului castigat de doamna Fedorca ca jocurile sunt facute si aceasta va fi castigatoarea. Bune surse ai avut!

Doresc de asemenea sa-i felicit pe oamenii perspicace care au zis inca de la lansarea concursului ca e masluit, ca altfel de ce s-ar fi postat in secret, in zilele Craciunului, pe o pagina bine dosita a site-ului Primariei Capitalei! Bravo voua! Si sa nu uit sa-l felicit si pe Nicusor Dan pentru aceasta alegere minunata, ca tocmai ce-o numise in noiembrie consilier personal pe educatie si cultura! Ce fler a avut sa aduca un asemenea om de valoare in Primarie! Bine ca acum toata lumea e fericita, sefa la cultura e o doamna care a fost profa de mate si apoi inspector scolar (dar asta e meritul celor care au comasat la Primarie educatia si cultura), noi sa fim sanatosi, viata merge mai departe! Dumnezeu sa-i ajute dupa merit pe cei care tin fraiele culturii Bucurestiului!

Alex Tocilescu

albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE