Who are you Mr. Călin Georgescu?
Postat la: 25.11.2024 | Scris de: ZIUA NEWS
0
Călin Georgescu a câștigat primul tur al alegerilor prezidențiale, beneficiind de spirala tăcerii, fenomen social necunoscut de frizerii deveniți consultanți electorali ai marilor lideri politici români.
Pregătite să glorifice victoria Elenei Lasconi (Lăsconi, în primul său buletin), UM-urile de presă au stârnit jihadul contra lui Călin Georgescu, făcându-l omul Moscovei. Ce e la gura lor, troaca porcilor e un mizilic. Citiți și vă cruciți. Cum fac băieții reclama negativă, care tot reclamă e.
În toate cărțile sale, apare ca un naționalist moderat. Programul său: Apă, hrană, energie este singurul proiect politic cu viziune de dezvoltare prin folosirea resurselor naturale ale țării.
După ce a ajuns pe primul loc la numărarea proceselor verbale, a reacționat sec: „ asistăm la o trezire uluitoare a conștiinței neamului românesc."
Discursul său mesianic a prins la un electorat disperat de nevoi. A avut o puternică campanie pe TikTok, unde multe din clipurile sale au devenit virale. BEC-ul profund pesedizat i-a cerut să șteargă postările pe motiv că nu avea marcajul electoral. Dacă propriul cont n-a avut mai mult de câteva zeci de mii de accesări, cel cu #echilibrusiverticalitate a adunat milioane.
Adversarii i-au creat o biografie falsă, prezentându-l ca fiul lui Teoharie Georgescu, un personaj crâncen al perioadei sovietizării României. În realitate, s-a născut în urmă cu 62 de ani, în cartierul Cotroceni, în familia Scarlat Georgescu (inginer agronom, autor al unui manual de Cadastru funciar pentru liceele agricole din RSR pentru clasele a II-a, a III-a și a IV-a) și al Anetei Georgescu (născută Popescu, funcționară la Institutul de Geodezie și, în anii '60, secretară a ministrului Agriculturii)
Călin Georgescu a fost recunoscut ca primul român membru al Clubului de la Roma, de fapt membru al filialei austriece, unde a și locuit o lungă perioadă de timp.
Adversarii săi, certându-se permanent, au asigurat terenul victoriei sale de etapă, care poate fi decisivă peste două săptămâni.
Călin Georgescu s-a născut pe 26 martie 1962 la București și a făcut studiile superioare la Universitatea de Științe Agronomice și Medicină Veterinară din București, în specialitatea Îmbunătățiri Funciare, după care a obținut un titlu de doctor în Pedologie la aceeași universitate. De asemenea, el a absolvit programului postuniversitar „Securitate și apărare națională - geopolitică și geostrategie", al Colegiului Național de Apărare „Carol I".
Cariera profesională și-a început-o în specialitatea absolvită, aceea de agronom, mai precis pedolog, aceeași meserie cu a lui Sorin Câmpeanu. În 1991, avea să devină consilier al ministrului mediului Marcian Bleahu, în cabinetul conduse de către Theodor Stolojan. În perioada 1997-1998, a devenit secretar general al acestui minister. Între 2000 și 2011 a fost director executiv al Centrului Național pentru Dezvoltare Durabilă. A coordonat echipele guvernamentale care au creat Strategia Națională de Dezvoltare Durabilă.
În 2004-2005 a fost director în Ministerul Afacerilor Externe, iar în intervalul 2006-2012 a ocupat postul de director executiv la Institutul de Proiecte pentru Inovație și Dezvoltare.
Pe timpul crizei guvernamentale din 2011, Traian Băsescu a scos din pălărie numele său ca posibil succesor al lui Emil Boc, căzut total în dizgrația românilor după tăierile salariale. Georgescu i-a dat cu flit președintelui, spunând că nu este interesat de șefia Guvernului.
Anul trecut, s-a vehiculat ideea ca el să fie candidatul AUR la președinție. O referire la fostul căpitan, făcută la Realitatea, l-a scos din cursa internă. Parchetul a și deschis un dosar penal pe numele său, invocând prevederile legii antilegionare, promovate în Parlament de Crin Antonescu, într-un moment în care se visa șef al statului.
Înainte de a fi globalist sau ce etichete i s-au mai pus, Călin Georgescu este un mare român. Are șanse reale să devină noul președinte al României.
Marius Ghilezan
ULTIMA ORA
-
ANAF îi ia în vizor pe românii care nu își declară veniturile
Toate veniturile trebuie declarate la ANAF. Cât vine vorba despre venituri, vorbim despre banii proveniți din dividende, criptomonede, acțiuni și depozite bancare. Inclusiv cei care au deschis un depozit la bancă trebuie să raporteze acest lucru în cazul în care există o dobândă. Totodată, se mai modifică și alte aspecte importante.
-
Povestea neștiută a celei mai vechi tăblițe cu cele Zece Porunci: A fost vândută pe o sumă colosală
Pea mai veche tăbliţă cunoscută, inscripţionată cu cele Zece Porunci din Vechiul Testament, a fost vândută cu 5,04 milioane de dolari, mai mult decât dublul estimării sale maxime.
-
Politico fac e o analiză decisivă: Al treilea război mondial este deja în desfășurare!
Dacă ați fi mers pe linia frontului în primele săptămâni ale războiului din Ucraina, ați fi putut auzi strigăte în ucraineană și rusă, poate amestecate cu voci care vorbeau limbi regionale precum buryat și cecenă, scrie POLITICO.
-
Ce au decis judecătorii CAB în dosarul Călin Georgescu-anularea alegerilor prezidențiale - Fostul candidat independent a fost prezent în instanță
Instanţa Curţii de Apel Bucureşti a acordat un nou termen în procesul Călin Georgescu-anularea alegrilor prezidențiale, pentru 13 ianuarie 2025, pentru când se citează părţile, prin poştă şi prin mail sau fax
-
Candidatul comun zice că nu există nicio legătură între el și partidele de la guvernare. Crin Antonescu și-a anunțat demisia din PNL
Noiua coaliție guvernamentală, formată din PSD, PNL, UDMR și minoritățile naționale, a anunțat astăzi asumarea unui candidat comun la alegerile prezidențiale de anul viitor, în persoana lui Crin Antonescu. Fostul lider al liberalilor a spus că a acceptat propunerea partidelor de a fi candidatul comun la alegerile prezidențiale viitoare.
-
Răsturnare de situație: Care a fost, de fapt, cauza decesului actorului Mircea Diaconu - Fiica acestuia, mărturii emoționante
Marele actor Mircea Diaconu s-a stins din viață cu doar 10 zile înainte de a împlini 75 de ani. Se știa că acesta se confrunta de ceva vreme cu o boală incurabilă, iar ultimele sale momente le-a petrecut pe un pat în Spitalul Fundeni.
-
Elon Musk începe Operațiunea "Resetarea": Prima mare instituție care va intra în malaxor
Omul de afaceri Elon Musk, cea mai bogată persoană din lume şi persoana desemnată de viitorul preşedinte al SUA, Donald Trump, cu reformarea administraţiei publice, a luat la ţintă Rezerva Federală americană.
-
Trădare, dar să știm și noi: 21 de parlamentari suveraniști au votat pentru noua coaliție pro europeană
Blocul suveranist suferă o lovitură extrem de grea, la primul mare test din Parlament. La votul pentru președinții Senatului și Camerei Deputaților, 21 de parlamentari care nu pot fi decât din AUR, POT sau SOS România au votat alături de coaliția pro europeană formată din PSD, PNL, UDMR și Minoritățile Naționale.
-
Controlul statului asupra vietii private: ANAF monitorizează retragerile din bancomate. Atenție la suma pe care o scoateți
Românii care retrag sume mari de bani din bancomate intră în atenția Agenției Naționale de Administrare Fiscală (ANAF). Instituția a anunțat că va monitoriza atent aceste tranzacții pentru a preveni fraudele fiscale.
DIN CATEGORIE
- TOP CITITE
- TOP COMENTATE
- 1.Fostă "Golden Girl" al Sistemului simte că i-a venit vremea ca să preia puterea în România
- 2.Tehnica loviturii de stat. Rolul SRI. Absența Armatei din ecuație
- 3.MINCIUNA LA RANG DE POLITICĂ DE STAT
- 4.OPRIȚI LOVITURA DE STAT!
- 5.Autorii haosului nu vor scăpa nici în gaură de șarpe
- 6.USR, Lasconi și minciuna progresului: cum curentul woke vă manipulează și vă distruge viețile
- 7.Inflație de viitori prezidențiabili, de tipul #CandidațiiAltora. Suveraniștilor veritabili li se va bara calea. România, #RaiulExploatatorilor!
- 8.SECURISTAN? Clar că da! Sub spectrul "STALINISM FOR ALL SEASONS"
- 9.Frica de Georgescu
- 10.Prezidențialele, trei posibilități
comentarii
Adauga un comentariuAdauga comentariu