Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Vițelul gras și poftele ANRE. Abrogarea OUG 114/2018, propusă de Guvern, nu e suficientă

Postat la: 08.12.2019 | Scris de: ZIUA NEWS

0

În urmă cu un an, unul descurcăreț s-a gândit cum să profite mai mult de pe urma celor ce produc și a propus „șefului de trib" o nouă regulă, prin care poate lua, de la noi toți, o vacă gratis. Același care a propus regula ne-a luat vaca. Vaca era gestantă. Între timp, vaca a fătat un vițel. Se schimbă „șeful de trib" și vrea să schimbe regula. Descurcărețul deja și-a făcut planuri cu vițelul, pe care-l consideră al lui. „Șeful de trib", ocupat cu multe alte probleme, nu realizează nelegiuirea.

Pentru a intra în cotidian, înlocuiți „descurcărețul" cu ANRE, „noua regulă" cu OUG 114/2018, „vițelul" cu taxa de 2% pe cifra de afaceri. „Vițelul" care cântărește 606 milioane lei a stârnit poftele și visele președintelui ANRE, Dumitru Chiriță, care-și apără prada și spune:„Aceste sume vor fi utilizate, potrivit legii, pentru organizarea şi funcţionarea ANRE. Banii nu pot fi folosiţi în alte scopuri". Serios? Chiriță deja crede că intră cum vrea el în acești bani, așa cum a propus deja prin schimbarea legii, cumpără un teren și construiește un palat pentru cei 322 de angajați, cum nu a văzut Europa. Vise deșarte, domnule președinte! Păi, hai să schimbăm legea și cei 606 milioane lei să fie folosiți în favoarea tuturor celor ce, direct sau indirect, au contribuit la constituirea acestui fond!

Gabriel Dumitrascu

albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE