Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Ucraina se pregătește să domine regiunea. Are "motorizare" BlackRock, adică Rothschild!

Postat la: 06.01.2023 | Scris de: ZIUA NEWS

0

De două zile unii dintre analiști se întreabă care e originea timorării lui Klaus Iohannis, relevată prin faptul că nu i-a cerut socoteală lui Zelenskiy în convorbirea telefonică, pentru soarta minorității române din Ucraina. Răspunsul este unul singur, anume acela că Iohannis știe bine lucrul ce n-a fost comunicat public mai deloc, că Ucraina se află sub cea mai înaltă protecție de putere posibilă, aceea a cercurilor financiar-bancare ce domină lumea.

În cursul anului trecut ați putut afla (doar) de la GOLD FM, ca fiind una dintre explicațiile absconse ale războiului, că datoria suverană a Ucrainei a fost cumpărată încă din 2017 de către fondul de investiții Franklin-Templeton, aceeași entitate ce administrează în România Fondul Proprietatea. Cu alte cuvinte, decizia macroeconomică în țara vecină aparține de câțiva ani celor ce controlează acest fond. În plus, tevatura cu exporturile de grâu ucrainean, am demonstrat că a fost iscată din interesul celor ce dețin majoritatea terenului agricol în Ucraina (17,5 milioane de hectare cumpărate de către Cargill, Monsanto, DuPont, Scandalul "grâului ucrainean", miza de zeci de miliarde $ a corporațiilor multinaționale.), de a-și vinde producția în Occident, chiar și pe timp de război.

La începutul lunii decembrie am vorbit și scris despre reconstrucția Ucrainei ce-ar fi coordonată de către BlackRock, cea mai mare companie de investiții din lume, asta după ce în noiembrie, ministrul ucrainean al economiei a semnat la New York un memorandum cu BlackRock privind consilierea guvernului ucrainean pentru foaia de parcurs în vederea reconstrucției post-război. Știrea a devenit publică ulterior, fiind recunoscută și de americani și de ucraineni, deci acum știm că "marele șantier" ce va deveni Ucraina va fi condus de către cei de la BlackRock, care vor coordona cheltuirea sutelor de miliarde pentru reconstrucție, ce vor fi trimise acolo de către administrațiile din SUA și țările UE. Acestea sunt lucruri clare, nu e loc de a mai invoca teoria conspirației, nici măcar iscată din faptul că proprietarul principal al mega-entităților economice enumerate mai sus este celebra familie Rothschild, considerată a fi cea mai bogată de pe planetă, ce-și numără averea în trilioane de dolari.

Știind toate aceste lucruri nu doar că vă puteți explica multe din lucrurile neînțelese pe parcursul acestui război ucrainean, dar puteți pricepe și timorarea lui Iohannis legată de poziționarea României în relația cu ucrainenii. Cum să te pui cu cei care decid asupra marilor guverne din Occident, din SUA până-n Franța și Germania?! Iar dacă vă e greu să acceptați atitudinea lui Iohannis, atunci rememorați scenele de-acum două săptămâni din Congresul American, unde unanimitatea congresmenilor l-au ovaționat în picioare pe ZeleVogue asigurându-l că vor veni rapid miliardele dedicate finanțării războiului, la pachet cu rachetele Patriot. Credeți că americanii au făcut-o de bunăvoie sau doar din prostie, ori că le-a fost dictată atitudinea ce către cei de dețin decizia economică în lume, interesați de "marele șantier" ce va deveni Ucraina?!

Dacă ar fi vorba doar despre reconstrucție și bani, ceea ce v-am descris mai sus ar trebui să ne bucure, România ar putea teoretic să profite și ea din punct de vedere economic. Numai că noi vorbim despre o Ucraină devenită deja, sub motivația războiului, o dictatură cruntă, condusă la vedere de către politicieni cu apucături naziste și care, atenție, este deja înarmată până-n dinți. Dintre vecini, deocamdată Ucraina se confruntă cu Rusia lui Putin și cu Belarusul lui Lukasenko, dar deja a început să mârâie către Ungaria, România, ba chiar și către Polonia, reactivând cumva conflictele interetnice mai vechi, ce-au fost acoperite doar prin zgomotul mare al războiului. Cu Moldova ucrainenii au gânduri de fuziune sau coordonare, așa a fost eliminată România din acest joc deocamdată, pentru noi fiind rezervată postura de finanțatori blegi sau furnizori de energie, iar jucătorii din umbră au pus deja la punct axa Kiev-Chișinău, având control total asupra guvernelor lui Zelenskiy și Maia Sandu.

Vă e limpede deci cum și în ce fel se pregătește Ucraina să domine regiunea noastră, cu mulți bani și-ntr-un mod samavolnic asigurat de viitorul potențial militar, furnizat prin dictate de către liderii adevărați ai lumii, ce au interesele expuse mai sus. Cine se poate opune azi unei asemenea tendințe? Doar Rusia și China, prima vrând să blocheze extinderea NATO către spațiul său vital, iar cea de-a doua dorindu-și influență în Ucraina unde a concesionat suprafețe uriașe pentru următorii 50 de ani, dar vizează și ieșire la Marea Neagră prin portul Odessa, ce le-ar fi fost promis chinezilor la o eventuală împărțire a Ucrainei după război.

Cozmin Gușă

albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE