Trump a avut o atitudine sfidatoare. Harris s-a impus!
Postat la: 11.09.2024 | Scris de: ZIUA NEWS
0
Dezbaterea dintre Kamala Harris si Donald Trump stârnește ample controverse. Bine organizată, intr-un interval de aproape doua ore, dezbaterea a fost interesantă atât din punctul de vedere al temelor si al răspunsurilor candidatilor, cât si din punctul de vedere al al atitudinii non-verbale.
Vor fi multe comentarii in zilele următoare despre cei doi candidati si se va pune intrebarea cine a câstigat in confruntarea lor.
In mod evident, dezbaterea a accentuat diferentele de abordare dintre republicani si democrati: imigratie, avort, asigurări medicale, programe sociale, politică externă (relatia cu NATO, cu Europa, cu Rusia, cu Ucraina, cu Israel).
In ceea ce mă priveste, Kamala Harris a avut o atitudine care a favorizat-o - pozitivă, indreptată spre viitor, subliniind nevoia de actiune comună, de responsabilitate, inclusiv in ceea ce priveste conflictele din Ucraina sau Gaza.
Donald Trump a avut o atitudine sfidătoare la adresa adversarei sale, preocupat fiind să-si exprime frustrările in legătura cu pierderea alegerilor, atacarea Capitoliului, valul de imigranti/infractori, jignindu-l pe actualul presedinte.
In esentă, aceeasi gama de acuze la adresa administratiei democrate. A afirmat că „Europa ne-a furat", referindu-se la cheltuielile pentru NATO si a avut ca argument, pentru pozitia lui in problemele internationale, sustinerea lui Victor Orban!
Adrian Năstase
ULTIMA ORA
-
Ursula merge mai departe! UE semnează un nou contract de achiziții vaccinuri COVID 19. Stocuri pe patru ani
Comisia Europeană a anunţat vineri semnarea unui contract cu grupul farmaceutic american Moderna care permite achiziţionarea în comun de vaccinuri împotriva Covid-19 de către 15 state membre.
-
Rasa alba piere, fiind inlocuita de o populatie metisa. Declin demografic alarmant: "Omenirea va suferi un colaps fără precedent în istoria modernă!"
Un nou raport al McKinsey Global Institute (MGI) avertizează că economiile majore se îndreaptă spre un „colaps al populației" până la finalul secolului, din cauza ratei scăzute a fertilității. Populația unor țări dezvoltate ar putea scădea chiar și cu 50%.
- Călin și Cristela Georgescu dau un mesaj din mijlocul oamenilor: este un moment de glorie uriașă!
-
Aleksandr Dughin despre ceea ce urmeaza sa se intample după revenirea lui Donald Trump la putere
Cel considerat a fi ideologul lui Vladimir Putin, e vorba despre Aleksandr Dughin, are un amplu comentariu pe contrul sau de Telegram despre revenirea la putere a lui Donald Trump si ceea ce ne-ar putea astepta in viitor. Redam in continuare:
-
Cel mai mare aisberg din lume se îndreaptă cu viteză spre o insulă cu un rol strategic extrem de important
Cel mai mare aisberg din lume este încă în mişcare şi există temeri că s-ar putea îndrepta spre nord din Antarctica, spre insula Georgia de Sud.
-
S-a creat un precedent în Europa: O mamă singură trebuie să beneficieze de un concediu parental dublu
O instanţă din Spania a decis că o mamă singură are dreptul la un concediu parental dublu, cumulându-le pe al ei şi pe al partenerului ei dacă ar fi avut unul.
-
Trump inagurează era cripto - Ordin executiv pentru a sprijini creșterea criptomonedelor
Președintele SUA, Donald Trump, a semnat un ordin executiv prin care creează un grup de lucru pentru criptomonede însărcinat să propună un nou cadru de reglementare pentru activele digitale și să analizeze crearea unui stoc de criptomonede.
-
Moment istoric la Mănăstirea Pantocrator: Moaștele întregi ale Sfintei Împărătese Elena ajung în România, pentru prima dată
Moaștele întregi ale Sfintei Împărătese Elena, mama Sfântului Împărat Constantin cel Mare, vor fi aduse în pelerinaj la Mănăstirea Pantocrator din Drăgănești-Vlașca, județul Teleorman.
-
Europa rămâne spectator în cursa SUA-China pentru inteligența artificială supraumană
În timp ce Trump elimină toate restricțiile pentru giganții tech americani și aprobă investiții de 500 de miliarde de euro în proiectul Stargate, Europa se află în imposibilitatea de a concura, neavând acces la resursele esențiale - putere de calcul, energie ieftină și capital.
DIN CATEGORIE
- TOP CITITE
- TOP COMENTATE
- 1.Condiția necesară ca Georgescu să fie lăsat să candideze. Primul pas a fost realizat!
- 2.Dar cu pleava societății, ce veți face, oare?
- 3.Mai putem conta doar pe miracole
- 4."Am spionat în Cuba pentru CIA"
- 5.Problema cu discursul "strămoșesc"
- 6.Hai să vă povestesc cum văd eu fact-checkingul
- 7.Salut, David
- 8.Hemiplegia morală definitivă
- 9.Schimbarea Americii și a lumii
- 10.Nu te TEME, popor român!
comentarii
Adauga un comentariuAdauga comentariu