Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Sindromul Austria cuprinde treptat dar sigur toată Europa!

Postat la: 22.11.2021 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Cehia, Bavaria și vor urma și alte state, probabil. De ce Austria? Păi cumva Primul Război Mondial a început la Fetești? Al Doilea a pornit de la Lehliu-Gară? Nuu!

Deja se vorbește despre vaccinarea obligatorie. Deschis, propuneri legislative, termene pentru introducerea măsurii, evident tot Austria deschide fereastra asta Overton care ne va înghiți pe toți. Ori va arunca Europa într-un Ev Mediu, digitalizat, dar tot întunecat, ori va urma o perioadă de revolte și haos și, într-un final, se va renunță la această marotă a vaccinării.

Într-o sfidare totală a logicii, a realității, vaccinarea este promovată ca unică soluție. Olanda vaccinată peste 80% reintroduce restricțiile, inclusiv pentru vaccinați. Austria, la fel. Pentru cei care credeau că la capătul tunelului unei vaccinări în masă este libertatea, ghinion. Nu este! Pentru cei care prezentau certificatul verde ca o măsură utilă, salvatoare chiar, mutați-vă ochelarii de cal spre Vest. Ce a salvat certificatul? Nimic, nu vă deranjați să găsiți explicații. Nimic! În schimb, a reușit să facă nevăzute drepturi, libertăți, ani și ani de progres. Pur și simplu, a dat timpul înapoi acest rahat green. Calm, nu e green, e căcăniu, ca orice rahat.

Milano, Roma, Londra, Paris, Viena, Zagreb, Rotterdam... Oamenii sunt în stradă. Vaccinați sau nu. Dar mai mult da, știți, sunt țările pe care ni le tot dați drept exemplu, țări cu cetățeni-model care au înțeles beneficiile științei. Și? Cu fiecare injecție s-or fi salvat de ATI (preiau argumentul oficial), dar și-au semnat condamnarea la segregare și la dictatură. Sau cum explicați revoltele și tensiunile sociale din țările vestice? Antivaccinisti? Nu, că-i toată lumea vaccinată. Nuu, sunt oameni păcăliți. Țeapă! Ghinion! E mai simplu să introduci restricții decât să recunoști că vaccinul este un eșec, întreaga strategie fiind un mare fiasco. Pe mulți bani, nu-i vorbă.

Europa, ombelico del mondo, că asta este Europa și a fost de când Roma a fost născută, este pur și simplu distrusă. Conștient. Voit. Când vă întrebați care este scopul, acesta este, mă rog, unul dintre ele. Revolte sociale, destabilizare, haos, sărăcie, șomaj. Acesta este adevăratul efect advers al vaccinului. Distrugerea societății, a statutului de cetățean, pulverizarea unui continent plictisit de atâta bine.

Măsura epocii? Întrebat despre vaccinarea obligatorie, Comandantul Acțiunii: "La acest moment nu s-a pus pe masă o discuţie fie referitoare la vaccinare obligatorie..". La acest moment? Relativismul acestei negații ar trebui să ne sperie. Să ne mobilizeze. Deci, acum nu. Maine... mai vedem. Aceasta este măsura epocii: un funcționar public, neales, controversat, lipsit de popularitate, deci de suportul populației, decide ce face fiecare cu el însuși. Cu copiii lui. Cu sănătatea lui. Într-o epocă normală, nici măcar întrebarea nu îi putea fi pusă, iar răspunsul lui nu ar fi interesat pe absolut nimeni. Și totuși...

Viețile multor milioane de oameni au devenit captive în pixul unor anonimi. Tehnocrați. Corupți. Coruptibili. Plătiți în bani sau în faimă personală. Pentru acest motiv oamenii sunt pe stradă. În stradă. În mod sigur, nu suntem idioții Europei. Ceva nas pentru a mirosi o dictatură încă avem. Dacă am avea și curaj... Europa își joacă acum propria soartă. Un fleac...

Ana Iordanescu

albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE