Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












S-a deșteptat Victor Ponta!

Postat la: 18.10.2019 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Dacă ar fi primăvară iară, aș crede că Victor Ponta s-a deșteptat! Floricele pe câmpii, hai să le smulgem, copii! Nu pe bază de deșteptător, pâsâit sau tragere iresponsabilă de un colț de pijama...Ci dintr-o prelungită perioadă de hibernare, deși el este doar un pisicuț, după cum spunea Traian Băsescu într-o fabulă de-a sa. Evident, de doi lei.

În cazul lui Ponta, mă refer, evident, la anii în care a hibernat la Putere, în postura "băiatului de mingii" al "țarului" Dragnea. Pe atunci, avea doar două mari sarcini. Una militară. Să aibe grijă de sticlele de vin roșu de regiune și de rachetele balistice ale domnului Dragnea. Cunoscut fiind faptul că acesta juca cu ele tenis de câmp codificat de către generalul Coldea și cu retururi de la Deveselu. A doua. O sarcină piscicolă: să împartă undițe la toți românii și să deschidă noi agenții pentru studierea și practicarea pescuitului rapid cu momeală raționalizată.

Acum, cu surprindere, constat că Victoraș s-a deșteptat rău de tot! Ce-i drept, rău era și înainte, dar nu atât de deștept ca acuma, încât, să bubuie! Ca la carte, pe toate le știe, bre, ca un om mare ce este el! Cât a fost prim ministru și șef al PSD, un partid cu gabarit depășit, nu a făcut dovada deșteptăciunii sale ieșite din comun! Era doar un pisicuț și, în alte privințe, cât nuca din comuna Cuca...Dar, acum, fraților, Victoraș al nostru s-a deșteptat! Nu-i ajung ecranele televizoarelor ca să ne dea lecții, inclusiv de pian, solfegii și să prezinte în diverse forme teoria revizuită a chibritului!

Cum să facem colo, cum să reanimăm economia națională, cum să căpătăm pe de-a moaca fonduri europene și așa și pe dincolo, cum e cu pensiile, ba tăiate, ba netăiate, că ne redresează el și, pace între dobitoace, că, peste 5 ani, vine dumnealui, ca președinte al României, și ne arată el nouă, după formula carne, pene, ouă, că are soluții pentru toate problemele cu care se confruntă țara!

Că, dacă am căzut într-o canalizare, ne scoate el și de acolo! De acolo de unde? De acolo unde ne-a băgat tot dumnealui cu PSD-ul lui cu tot! Bine, bre, dar, dacă le-ai avut, la soluții mă refer, de ce nu le-ai aplicat, măcar un sfert, bre, să ne fi salvat! Cum se face că acum le știi pe toate și când erai la Putere, și ce Putere!, abia dădeai din coate! Măcar, înainte de hibernare, să ne fi lăsat trenul ăla chinezesc de mare viteză și câteva bețișoare ca să bem ceaiul fără pierderi...

Feriți, s-a deșteptat Ponta! E tot un vulcan de indicații prețioase și directive culese de la mentorul său Adrian Năstase, care se pregătește să preia puterea în PSD! Un PSD făcut arșițe! Ponta și-a făcut, mai întâi, un partiduleț care funcționează la fel ca aspiratorul "Taifun". Aspiră gunoaiele din PSD! Victor Ponta cunoaște bine cum funcționează principiul trădării în PSD. Ca și în pescuit, contează foarte mult calitatea și consistența momelii.

Așa că eu îl cred pe cuvânt atunci când se laudă că, după demiterea Guvernului, a fost sunat de peste tot din PSD. Păi, unde să se ducă și poftitorii de funcții rămași pe drumuri? Acolo unde sângele pesedist apă plată nu se face! Păcat că regruparea pe bucățele a PSD este reactivată sub un generic mult prea pretențios pentru domnul Ponta și ai lui! De ce PRO ROMÂNIA, când totul este PRO PSD ?

În ceea ce îl privește pe domnul Victor Ponta, atenție, s-a deșteptat! Cu toate acestea, ignoră una din realitățile înconjurătoare. Cei care trădează azi PSD, până se înoptează, îl trădează și pe dumnealui! Înainte să închei, o aud la televizor pe doamna Dăncilă strigând în gura mare, ca și cum ar fi buzunărită în lift! Citez: Ponta este un trădător!" Dar despre trădătorii de la Constanța, ce părere aveți, coană Veorica!

Lucian Cristea

albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE