Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Rareș Bogdan pune pe tapet un subiect bombă: atacurile energetice!

Postat la: 07.03.2023 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Rareș Bogdan a publicat astăzi pe mediaflux.ro un editorial în care vorbește în mod retoric despre „De ce folosește Putin vrăjitoare" și, sigur, fiind jurnalist la bază, își exersează retorica, ducând-o înspre concluzia că lui Putin i-ar fi frică, ăsta este motivul pentru care vorbește despre atacuri energetice, pentru că despre asta este vorba. Sigur că Rareș Bogdan n-a scris rău, numai că a scris în baza actualei sale misiuni de politician; dacă era jurnalist, ar fi scris cu totul altceva.

Subiectul este bombă, prieteni, și o să vă spun de ce. În 2017, americanii au început să ancheteze oficial atacurile energetice care, inițial, au venit la adresa personalului diplomatic al lor din Ambasada din Havana, ambasada americană din Havana, pe care eu am și vizitat-o; mare, în centru, pe malul oceanului, acolo. Timp de 6 ani, până în 2023, până acum o săptămână, americanii au documentat, au anchetat, au fost peste 1000 de persoane audiate, sugerând tot timpul că este vorba despre atacuri din partea rușilor asupra personalului diplomatic american. În 2022 și la Viena a fost o conferință de presă că și personalul Ambasadei din Viena ar fi fost atacat.

Bomba a venit, repet, în urmă cu o săptămână, când CIA și alte servicii secrete americane au informat publicul, după șase ani de anchetă oficială, că ei nu cred că sunt servicii secrete străine implicate, adică nu sunt rușii, îngropând practic o anchetă de șase ani care a ținut prima pagină a ziarelor despre acest Sindrom Havana, în urma căruia, prin atacuri de la distanță, de tip radio, cu radiofrecvență adică, puternice ca intensitate, diplomații erau puși în indisponibilitate mentală și chiar fizică: leșinuri, țiuituri în urechi, confuzie mentală, tot, tot, tot tacâmul, exact ca la un atac energetic. Despre asta vom mai vorbi.

Însă, în același timp, în ultimele luni, Ministerul Apărării și Ministerul de Externe din Rusia au spus că vor produce dovezi despre faptul că aceste atacuri sunt practicate din Occident asupra trupelor rusești implicate în conflictul ucrainean. Nu-i o coincidența asta.

Mai mult decât atât, în luna decembrie a anului trecut, în una din foarte rarele lui ieșiri publice, și am și păstrat-o pe desktopul calculatorului, Edward Snowden, fost angajat al National Security Agency, ne-a spus că prin cunoscutul program HAARP, în urma cutremurului din Turcia mult mai cunoscut, se știe că se pot genera atacuri la distanță „fără să știe victimele sau cei dragi, cei apropiați victimelor, familia sau prietenii, HAARP proiectează unde radio de mare putere. Aceste unde funcționează la aceeași frecvență electronică ca truncus encephali sau trunchiul cerebral, inducând selectiv decese aparent din cauze naturale, inclusiv de către unele care le par medicilor legiști la fel de inofensiv precum accidentele vasculare cerebrale sau atacurile de cord".

Practic Snowden ne confirmă aceste atacuri energetice; el a lucrat acolo, ne și indică cum se fac și știm că s-au făcut. CIA-ul le-a confirmat, FSB-ul le-a confirmat, ele sunt pe tapet, iar Rareș Bogdan prin editorialul său a readus acest subiect pe tapet într-un mod foarte interesant și într-o perioadă în care este limpede că Statele Unite vor să se extragă din acest scandal al atacurilor energetice.

Vă aduceți aminte că la începutul lui 2022 Putin era într-o formă fizică jalnică? Umflat la față, umbla greu, vorbea greu. Vă aduceți aminte că s-a discutat despre laboratoare biologice, dar și de atac energetic în Ucraina, care au fost dezafectate prin ofensiva armatei ruse ciudată exact în punctele unde au fost aceste laboratoare? Vă aduceți aminte. L-ați văzut pe Putin din vară și către final de an cum zburdă? A slăbit, e în formă; n-am altă presupoziție decât că Putin a fost victima unui atac energetic, dacă punem logic toate aceste lucruri cap la cap

Aceste atacuri, ne spune Edward Snowden, se practică, și trebuie să citez ca să fie credibil, „asupra tuturor celor care au o opinie diferită decât cea a Deep State". Chiar el s-a apărat în momentul evadării, intrând într-o cușcă Fraday, o cușcă izolată din punct de vedere al intrării radiațiilor, ca să poată lucra, știind că va fi atacat imediat. Ei bine, toate aceste lucruri trebuie să ne înspăimânte, dar, pe de altă parte, dacă americanii se extrag din joc, înseamnă că ei se tem de un atac cu dovezi din partea rușilor; atunci ca să nu ajungem peste războiul chimic, peste războiul nuclear, la amenințarea războiului psihotronic, energetic, probabil că s-a făcut pace. Să sperăm că e cu pace sau să sperăm că e doar cu vrăjitoare, așa cum ne-a indicat Rareș Bogdan în editorialul de azi.

Cozmin Gușă

albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE