Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












PSD rezistă, ignoră si sfideaza!

Postat la: 19.09.2019 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Dincolo de zgomotul politic pe care il fac demnitarii romani, timpul trece iar guvernul Dancila, ramane, bine- merci, la guvernare. Asa cum si eu am anticipat ca se va intampla, in urma cu cateva saptamani. Pentru credulii care se agita pe spusele si promisiunile opozitiei lase, se demonstreaza inca o data ca niciunul dintre partidele care s-au declarat impotriva actualului guvern nu isi doreste astazi guvernarea.

Viorica Dancila si PSD si-au facut din timp un aliat si profita la maximum de orgoliile si amatorismul celor din opzitie. Social- democratii o joaca strategic si bine fac, pentru ca doar asa pot rezista in aceasta tentativa de lupta politica. Regretabil, "opozitia" este definita de cei care sunt impotriva celor de la putere si vedem bine ca in realitate "opozitia" nu este o grupare unita care sa si actioneze real politic, ci pare, mai repede, o titulatura ravnita de liderii de partide, incapabili sa negocieze si mai ales sa isi controleze parlamentarii din propriile formatiuni politice.

Analitic vorbind, iata ca cea despre care s-au spus multe epitete negative, reuseste sa tina in frau un guvern si un partid mare, desi este inconjurata doar de pucisti si doritori de ciolan. Dancila rezista si ignora papagalii politici care nu vor sau se tem sa "zboare"pentru Romania! Acestia atat de slabi incat nici macar la categoria "ravnitori ai puterii" nu se mai incadreaza, atat de nepregatiti si fricosi sunt!

Textul nu este nicidecum o oda inchinata Vioricai Dancila ci este o analiza la rece a situatiei actuale, a degradarii clasei politice romanesti, o expresie a fugii de responsabilitate politica a opozitiei si poate cel mai dureros, o expresie a mizei personale si nu a binelui romanilor, asa cum ar fi normal. Orice partid politic national trebuie sa fie pregatit si doritor sa intre la guvernare, pentru Romania, indiferent de calculele electorale.

Simona Man

albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE