Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Politicile Muti-Sex de extinctie ale unei UE bolnave!

Postat la: 01.07.2021 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Cea mai gravă problemă a Europei, un pericol mai mare decât al așteptatelor schimbări climatice, este demografia. Dacă schimbările climatice aduc foamete la nivel global și mari migrații din zonele calamitate, însoțite de mari violențe în urma unor masive relocări de populații, îmbătrânirea Europei este un fenomen de extincție biologică.

Și, cu cât populația europeană îmbătrânește, cu atât migrația spre Europa - mai ales din motive economice peste care se vor suprapune cele climatice -, va fi mai puternică și neiertătoare. Căderea demografiei este indisolubil legată de migrația economică, lipsa forței de muncă, dar și celelalte forme ale migrației. Invazia masivă a Europei din partea populațiilor din proximitate, în special islamice, cu o rată de natalitate uriașă, este iminentă. Cu potențialul ca, în câteva generații, să se multiplice cu 4, 5 sau 10. O simulare matematică este ușor de făcut.

Așa încât în 50 de ani Europa să devină islamică, majoritar. Cine crede că populațiile islamului vor îmbrățișa, odată venite în Europa, ateismul și politicile multi-sex, cu toate determinările lor "multiculturale", "universaliste" și "progresiste", se înșeală amarnic. Va fi o cucerire islamică care se va impune băștinașilor cu forța, câți vor mai rămâne, minoritari.

De aceea politicile de azi ale UE, împotriva familiei și idolatria multi-sexului, cu consecința destrămării identitare și accelerării îmbătrânirii, sunt politici de extincție, care pregătesc marea confruntare violentă între băștinași și migratori. Am văzut ce s-a întâmplat odată cu micul puseu migraționist de acum trei ani, provocat de aceiași politicieni progresiști, atei, anti-creștini și anti-familie: confruntări stradale ale grupurilor de migranți cu europenii au scăpat de sub control, cu violențe extreme. În mai multe orașe, băștinașii s-au organizat în miliții ad-hoc. E nimic pentru ce ne așteaptă pe noi, europenii, peste două sau trei decenii!

O Sebrenița religioasă, economică și culturală la scară generalizată. Să ne rugăm să nu se ajungă acolo și să se nască o mișcare de trezire creștină în Europa, care să înceapă cu restaurarea familiei și creșterea demografică salvatoare. Această UE bolnavă și sinucigașă, ca organizație anti-creștină care dizolvă familiile și națiunile, trebuie să facă loc altui model comunitar - al vieții, iar nu al morții!

Aurelian Pavelescu

albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE