Oare le va fi dat Realitatii TV si emisiunii "Jocuri de putere" sa aiba un rol istoric?!
Postat la: 16.01.2019 | Scris de: ZIUA NEWS
0
"Jocuri de putere", cu Rares Bogdan, nu mai este demult o simpla emisiune, un simplu talk-show. "Jocuri de putere" si-a demonstrat in timp eficienta. Nu numai prin detenta ratingului zilnic, nu numai prin cata lume achieseaza seara de seara la contractul onest pe care Rares Bogdan il face cu publicul sau. Daca ar fi doar atat si tot ar fi un succes.
"Jocuri de putere", insa, ca ne place, ca nu ne place, a depasit de mult limitele unei emisiuni de televiziune, a depasit chiar si asteptarile moderatorului ei, banuitele sau nebănuitele actionarilor postului Realitatea TV. "Jocuri de putere" a devenit o institutie in sine. De o forta impresionanta. Emisiunea a contribuit decisiv la alegerea lui Klaus Iohannis. Talk-showul a luptat de la bun inceput cu coruptia, cu dictatura, a devoalat adevaruri spinoase in marile dosare, a dat cartile pe fata in marile anchete, unele de-a dreptul legate de criminalitatea politica - cum e cazul "Colectiv", cum e dosarul "Oprea" - s-a luat la tranta cu regimul Ponta, a strans lațul in jurul dictaturii Dragnea, a ajuns atat de incomoda pe cat de comoda a devenit opozitia de catifea. Pentru ca da! "Jocuri de putere" a tinut de multe ori locul opozitiei, a scos la iveala nu de putine ori blaturi intre putere si opozitie, golanelile din parlament, mânariile din CCR, porcariile din Justitie.
Rares Bogdan a pornit la drum cu o simpla emisiune si s-a trezit in fruntea unei institutii. A adunat in juru-i jurnalisti, politicieni, primari, membri ai societatii civile, simpli cetateni, o forta care zguduie din temelii puterea, ca un metronom, cu acelasi tic-tac, seara de seara, saptamana de saptamana. Nu avea cum sa nu aiba publicul aproape, pentru ca emisiunea a trezit constiinte: "Uite ca se poate! Uite ca inca se mai poate!" si-au zis multi care credeau ca e totul pierdut. Si-au zis cei care nu luasera inca drumul strainataturilor. Dar si-au zis la fel si cei care au plecat din tara. Diaspora a rezonat, iar "Jocuri de putere" a devenit reprezentanta unei parti importante a romanilor, unei parti impresionante a României. Incredibilul a devenit credibil, inimaginabilul a devenit palpabil... Ce sa mai faca puterea? Ce sa faca cu o astfel de "gașcă" pestrita, care iese pe baricade pro-bono? Cum sa-i cumperi, cum sa-i dovedesti, cum sa-i "paradesti"?!
"Jocuri de putere" si Realitatea TV nu au vrut sa intre in cadenta fanfarei cu tambur majorul Dragnea, care voia sa faca din presedintia UE un mars triumfal. Raraes Bogdan si invitatii sai i-au dat in cap cu tobele si cu alamurile, de s-a auzit pana la Bruxelles. Tot ceea ce a prevazut "Jocuri de putere" s-a adeverit. Si cu mitingul din 10 august, si cu legile justitiei, si cu gratierile mascate printre criminalii recursurilor compensatorii, si cu gainariile din ordonantele pe justitie... Si pentru ca s-au adeverit, romanii au crezut, au intrat pe canalul Realitatea TV din ce in ce mai multi. Asa cum intra un rau in matca. Asa cum se revarsa torentele de la munte cu vuiet, asa cum apa rupe malurile si rastoarna barajele...
"Ce e de facut?" s-au intrebat cei ce au adus prostia orwelliana, animalica, la putere, in Guvern, in Parlament, in ministere... mai mult, la presedintia Europei! Prostul pana nu-i fudul, nu e prost destul! Asa ca, din prostie, au ales sa suspende emisia Realitatea TV. Mai intai 10 minute. Pentru o chestiune de-a dreptul funambulescă, veche de cinci luni: ar fi instigat la violenta la mitingul din 10 august, taman acolo unde jandarmeria a gazat populatia si a luat la bataie manifestantii pasnici, iar Realitatea TV a incriminat acest fapt. CNA a devenit coada de topor a regimului Dragnea. Prostii s-au amestecat cu prostii, iar prostia a devenit lege de stat. Mark Twain a spus: "Nu te certa niciodată cu oamenii proști. Te vor trage în jos la nivelul lor și te vor bate prin experienta". Asta incearca acum Clanul Dragnea... Sa ne traga pe toti in jos, sa ne bage-n troaca familiei, cu grohacii de la Salcia, cu bovinele de la Gratia. Vrea sa ne dilueze constiintele la fel cum altadata chelnerul de bacsisuri mici din Teleorman amesteca apa-n bere.
Nu va reusi! Realitatea TV si "Jocuri de putere" or fi pierdut niste lupte, dar in niciun caz razboiul! Românii din jurul lui Rares Bogdan sunt cata frunza, cata iarba. Si am vazut asta de curand. Cu numai doua luni in urma, cand emisiunea care spune lucrurilor pe nume s-a clatinat pe postamentul sub care si-au vârât dracii coada. Bine ca s-a terminat cu bine si multora le-a venit mintea la cap! De acum nu mai e vorba de orgolii... Oare le va fi dat Realitatii TV si emisiunii "Jocuri de putere" sa aiba un rol istoric?! Vor fi atat de prosti ai lu' Dragnea si alde Tăriceanu, chiar mai prosti decat prostii-prostilor, incat sa cuteze sa opreasca definitiv emisia postului? Adica sa scoata in strada milioane de oameni?! Las in suspans concluzia, o trageti dvs, eu inchei cu vorba lui Rares Bogdan: "Nu uitati sa iubiti România!"
Bogdan Comaroni
ULTIMA ORA
- Haos total în SUA, provocat de incendii: Joe Biden și-a anulat programul/ Toate evenimentele au fost sistate
-
De ce a plecat Georgescu din țară imediat după Şoşoacă?
Plecarea lui Călin Georgescu spre Frankfurt la o zi după plecarea Dianei Șoșoacă din țară ridică multe semne de întrebare. Diana Șoșoacă a anunțat retragerea din viața publică din cauza amenințărilor la adresa ei și a copiilor ei din partea susținătorilor lui Călin Georgescu, așa că pe 8 ianuarie a plecat spre Venezuela, de unde a postat astăzi o fotografie cu mesajul „Refacem relațiile pierdute ale României și luptăm pentru PACE".
-
Influentul ziar german FAZ: „În România e tot mai puternică suspiciunea că spectrul Rusiei a fost folosit pentru anularea unui scrutin ce nu convenea guvernanților"
Într-un articol cu titlul „Mitul interferenței ruse", cotidianul german conservator Frankfurter Allgemeine Zeitung observă că amestecul Moscovei în alegerile din România este tot mai mult pus sub semnul întrebării. Ziarul analizează totodată lipsa de popularitate a guvernanților de la București, în mod special a președintelui Klaus Iohannis.
-
Metoda controversată, dar isteață, prin care Microsoft vrea să fure utilizatorii Google. Ce au putut să facă
Microsoft a adoptat o tactică neobișnuită și, pentru mulți, controversată, în încercarea de a atrage mai mulți utilizatori pentru motorul său de căutare, Bing.
-
Detalii cutremurătoare despre tânărul de 18 ani găsit spânzurat de un copac. „Sunt terminat psihic, îi urăsc pe toți. Sper să mă puteţi ierta!"
Noi detalii cutremurătoare în cazul adolescentului de 18 ani care a fost găsit spânzurat de un copac, pe un deal dintr-o localitate din judeţul Tulcea, au fost făcute publice.
-
Elon Musk ar regiza o mare lovitură în Marea Britanie: Mazilirea premierului Keir Starmer
Elon Musk, cel mai bogat om din lume, ar fi discutat în privat cu aliaţii săi despre posibilitatea de a-l înlătura pe Sir Keir Starmer din funcţia de prim-ministru al Regatului Unit înainte de următoarele alegeri generale, potrivit unor surse apropiate subiectului, raportează Financial Times.
-
Cum poți plăti RCA la aproape jumătate de preț dacă locuiești în București sau Ilfov
Șoferii din capitală și județul Ilfov, care în bună parte funcționează ca un „cartier dormitor" al Bucureștiului, plătesc pentru un RCA cu mult mai mult decât locuitorii altor zone. Tariful de referință este un indicator orientativ, care nu reflectă prețurile efective de vânzare, dar al cărui trend relevă, totuși, realitățile din piață.
-
Cazul minorilor care s-au sinucis din dragoste: la mijloc ar fi fost o iubire imposibilă şi, probabil, drogurile. Băiatul a fost o vreme în grija statului
Dubla sinucidere este învăluită în continuare în mister. Băiatul de 15 ani şi o fata de 14 ani din Tulcea au fost găsiţi morţi într-o carieră de piatră. Se pare că este vorba despre o iubire imposibilă şi, probabil, consumul de substanțe interzise. Cazul a fost preluat de procurorii de la crimă organizată.
-
Înșelătoria "Curierul" face tot mai multe victime - Cum trebuie sa se fereasca lumea de infractori
Directoratul Național de Securitate Cibernetică (DNSC) anunță că primește tot mai multe notificări, mesaje și emailuri de la firmele de curierat sau de la poștă cu privire la folosirea numelor unor firme în campanii de fraude, în condițiile în care cumpărăturile online devin tot mai frecvente.
DIN CATEGORIE
- TOP CITITE
- TOP COMENTATE
- 1.Condiția necesară ca Georgescu să fie lăsat să candideze. Primul pas a fost realizat!
- 2.Fostă "Golden Girl" al Sistemului simte că i-a venit vremea ca să preia puterea în România
- 3.Autorii haosului nu vor scăpa nici în gaură de șarpe
- 4.Despre ecuația prezidențialelor: Crin și Sistemul
- 5.Dar cu pleava societății, ce veți face, oare?
- 6.Inflație de viitori prezidențiabili, de tipul #CandidațiiAltora. Suveraniștilor veritabili li se va bara calea. România, #RaiulExploatatorilor!
- 7.Să vorbim pe șleau: Iohannis & Pahonțu au ordonat PNL ca să-l susțină pe Călin Georgescu ca să-i scadă astfel scorul lui George Simion
- 8.Mai putem conta doar pe miracole
- 9.Și-au băgat și americanii coada în ‘89
- 10.Strategia Națională de Apărare pe înțelesul tiktokarilor
comentarii
Adauga un comentariuAdauga comentariu