ZC
Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x
ZC




ZC




O zi cu dezvăluiri despre trei "valori" ale României, Becali, Pieleanu, Popoviciu

Postat la: 08.08.2024 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Ieri au ținut agenda presei trei scandaluri, cel referitor la frauda de la Olimpiadă contra gimnastelor noastre, altul cu mecanismul ucigaș (la propriu!) de la spitalul Pantelimon, respectiv am aflat cum o companie americană batjocorește legea și pune în pericol viețile oamenilor de lângă București, depozitând deșeuri letale în aer liber. Un șir de nemernicii ce probează în plus că România de fapt nu e condusă, și nici păzită!

Pe lângă toate acestea, au apărut și dezvăluiri despre trei "valori" naționale, pe care le descriu și comentez pe rând, vizează domenii de mare interes pentru români.

Marius Pieleanu. E un sociolog care, de cel puțin 20 de ani, explică românilor cum și de ce să voteze, executând de fapt o îndelungată activitate de manipulare în folosul Sistemului de putere. Obligat să-și întrerupă activitatea la infama SNSPA, în urma acuzațiilor c-ar fi agresor sexual, despre Pieleanu am aflat ieri că a fost actor și-n scandalul curvelor de lux, pe care Statul Paralel le folosea pentru a culege informații și a șantaja, tractir coordonat de către soția dispărutului Codruț Marta, tovarășul lui Coldea. Dar tot ieri am aflat că scandalurile l-au lovit pe Pieleanu exact înaintea nunții, pe care puriul sociolog o avea programată luna viitoare, alături de o foarte bogată pesedistă, senatoarea Laura Moagher. Vă las pe voi să faceți alte legături!

Gigi Becali. Nu mai trebuie prezentat, oricum m-am ocupat de el în ultimele zile, însă ieri Liviu Alexa i-a făcut o fișă exhaustivă de prezentare, din care lumea a priceput că marele creștin, cavalerul BOR, cauționează și protejează acțiunile duhovnicului său, ce apare dovedit ca fiind un nepomenitor, violator mărturisit de către victimele sale. Din prezentarea-anchetă a lui Alexa se pricepe clar că pioșenia și creștinismul lui Becali sunt doar de paradă, cei care încă credeți altceva puteți citi dovezile înșirate.

Puiu Popoviciu. Un miliardar corupt ce-a scăpat de pușcărie refugiindu-se la Londra, unde a așteptat ca americanii pe care i-a mituit să-și facă treaba. Vara aceasta a colindat Coasta de Azur, înconjurat de celebritățile momentului, printre care și Dănuța Budeanu. Despre el se știa c-a donat parte din terenul furat de la Băneasa ambasadei SUA, dar ieri televiziunile americane au preluat acuzațiile procurorului special David Weiss, conform cărora Popoviciu l-a mituit pe Hunter Biden pentru a influența politica SUA, e vorba despre intervenții în justiție ale lui Joe Biden în favoarea românului corupt și mituitor.

Toți cei trei înșirați aici sunt români ce-au influențat major domeniile unde-au activat, în cazul lui Becali e vorba și despre BOR. Să zicem că eu și alți jurnaliști nu suntem mirați, am tot scris și vorbit despre aceste acuzații, dar gândiți-vă la efectul produs asupra celor ce-au colaborat de bună credință cu respectivii, sau asupra simplilor telespectatori și cititori. Ei nu văd decât tabloul unei țări ce nu e condusă, nici păzită, dar e limpede că e batjocorită. Cum își încep ei zilele de muncă și cum își văd viitorul?!

Cozmin Gușă

albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE