Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












O propunere necugetată care pune gaz pe foc: declaratia de avere a fiecarui cetatean

Postat la: 28.11.2019 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Din ce în ce mai multe cercetări psihologice arată că incompetența face imposibilă recunoașterea propriei incompetențe. Din păcate, pentru noi, oamenii proști sunt prea proști pentru a-și admite prostia.

Și între liberali sunt unii pe care-i ia gura pe dinainte de dragul notorietății obținute facil. Cum să pretinzi că ești liberal, cum să ai credibilitate ca șef de filială, când propui măsuri de stânga radicală. Dacă ar suferi doar el, puțin îmi pasă, dar suferă imaginea PNL, credibilitatea Guvernului Orban și se creează o temă de discuție care nu are legătură cu liberalismul popular.

Tovarășe secretar de stat, pentru un liberal, opresiunea și puterea statului nu se îndreaptă niciodată catre individ și statul nu este niciodată deasupra cetățeanului, în plus, un liberal nu-i condamnă pe toți, prin generalizare, pentru greșelile făcute doar de câțiva. (n.r. - este vorba despre propunerea din stirea de AICI.)

Domnule Prim-Ministru, vă rog să luați măsuri și opriți comunicările care nu au legătură cu programul de guvernare și platforma liberală, nu puteti sa fiti pe aceeași lungime de undă cu tovarășul!

Gabriel Dumitrascu

albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE