O Primă Doamnă inteligentă și sofisticată, care a întors votul feminist în favoarea soțului său!
Postat la: 08.11.2024 | Scris de: ZIUA NEWS
0
Personalitatea Internațională a săptămânii este Melania Trump, femeia elegantă care și-a demonstrat tăria de caracter în urma scandalurilor din ultimii ani și i-a adus milioane de voturi soțului ei. Acum că Trump a câștigat alegerile, majoritatea canalelor media mainstream s-au grăbit să-i acuze pe americani de sexism, spunând că motivul pentru care nu au votat-o pe Kamala Harris este faptul că este femeie.
Așa doresc ei să explice faptul că Joe Biden a avut cu 15 milioane de voturi mai mult în 2020, prefăcându-se că nu a existat o fraudă la alegerile din 2020 și că există doar un sentiment profund anti-feminist în rândul americanilor care l-au votat pe Trump acum. Melania Trump a reușit să demonstreze că nu există un astfel de sentiment, fiind cea mai aplaudată în timpul discursului de victorie al lui Trump și cea mai elogiată de susținătorii săi.
S-a demonstrat că ura față de Kamala Harris nu provine din faptul că este femeie și nici din faptul că este extrem de pregătită pentru a deveni liderul Americii. Personalitatea ei nu o recomandă nici măcar pentru rolul de Primă Doamnă, în timp ce Melania Trump i-a dat clasă în timpul acestei campanii. Deși nici ea nu este foarte educată, renunțând la facultate pentru a părăsi Slovenia și a se concentra pe cariera de model, Melania Trump a dat dovadă, în ultimii ani, de maturitate și înțelepciune. A știut cum să își susțină soțul și cum să contribuie la bunăstarea Americii fără a-i lua din strălucire lui Donald Trump și fără a se expune în tabloide sau emisiuni.
Deși ultimii ani au fost extrem de dificili pentru ea, după cum a povestit și în cartea autobiografică apărută recent, care a devenit bestseller, a reușit să treacă cu grație peste acuzațiile nesubstanțiate la adresa soțului ei, peste perchezițiile făcute în miez de noapte, peste criticile constante, peste acuzațiile că fiul ei ar fi autist și chiar peste atentatele asupra vieții soțului său. Am lecturat cartea ei și am fost surprinsă să văd că nu a fost prea mult editată; mi se pare evident că ea însăși a scris-o. Nu este o carte excepțională, deoarece Melania nu este scriitoare, dar demonstrează încrederea pe care atât Donald Trump, cât și restul Partidului Republican o au în mesajul ei.
Prin constanța personalității sale publice în timpul acestor atacuri asupra familiei, Melania Trump arată că este o femeie puternică, apreciată chiar și de democrați în SUA. Discursurile sale despre dreptul la avort și imigrația ilegală au reușit să-l umanizeze pe Trump și să-l prezinte ca un candidat rațional, preocupat, alături de soția sa, de bunăstarea americanilor.
Eleganța Melaniei Trump, atât în apariții, cât și în discursuri, garantează că va rămâne în istorie ca una dintre cele mai potrivite, sau poate chiar cea mai potrivită femeie pentru rolul de Primă Doamnă a Americii. O persoană normală și echilibrată, care oferă speranță într-o Americă cu un spațiu public dominat de scandaluri și ideologii diverse.
Daria Gușă
ULTIMA ORA
-
Există bani care ar putea fi ai tăi: 10 lucruri pe care nu știai că ChatGPT le poate face
Majoritatea oamenilor se limitează la utilizările de bază ale ChatGPT. Îl folosesc pentru postări pe rețelele sociale și schițe de e-mailuri, adresează întrebări simple și primesc răspunsuri simple. Renunță după câteva încercări. Dar potențialul de productivitate este imens, iar cu câteva idei ingenioase poți face mult mai mult.
-
Bătălia pentru Arctica! După Groenlanda, SUA vrea să preia o fostă bază norvegiană subterană: Locaţia vorbeşte de la sine
Donald Trump, care preia funcţia la 20 ianuarie, a descris controlul SUA asupra Groenlandei, un teritoriu danez semi-autonom, drept o „necesitate absolută". De data aceasta, Marina SUA dorește să se întoarcă la o fostă bază a Marinei Regale Norvegiene, care ar putea servi drept punct de sprijin convenabil pentru operaţiunile submarine din Arctica, arată War Zone.
-
Adoratorii de femei voluptoase care vânau uriași ai Epocii de Gheață. Ce moștenire genetică ne-au lăsat după 32.000 de ani
Primii oameni moderni care au trăit în Europa erau extrem de înalți și au lăsat în urmă, pe lângă moștenirea genetică, numeroase statuete enigmatice cu femeie voluptoase și arme cu ajutorul cărora vânau uriași ai Epocii de Gheață.
-
Giganticele râuri din cer. Un fenomen atmosferic foarte puțin cunoscut în România, care uneori produce inundații catastrofale
Râuri nu există doar la sol, ci și în atmosferă, iar meteorologii vorbesc despre „râuri atmosferice", practic despre benzi de mii de kilometri lungime, care conțin foarte multă apă ce aduce ploi record în diverse locuri de pe Terra. Cum iau naștere aceste întinse râuri cerești? De ce sunt puțin cunoscute în România și cum le schimbă clima tot mai caldă?
-
Panică în industria IT; Ce tăieri salariale vor fi în anul 2025
În România anului 2025 vor exista ajustări salariale, în sens negativ, în anumite domenii, respectiv posturi. Zona IT este prima "bântuită" de austeritate, un domeniu privilegiat de guvern, până de curând, prin scutirea plății unor impozite.
-
Cercetătorii au descoperit de ce tot mai mulți oameni fac cancer. Pe primul loc nu e mâncarea de proasta calitate asa cum se credea
În urma unei revizuiri ştiinţifice ample, cercetătorii afirmă că au identificat o cauză pentru mai multe tipuri de cancer, pentru care nu există explicaţii genetice sau legate de dietă şi stilul de viaţă.
-
Românii pot călători în SUA fără viză - Dar cât costă de fapt să ajungi în America. Nu mai punem cat cheltuiesti cu masa si casa
Din 31 martie 2025, cetățenii români vor putea călători în Statele Unite ale Americii fără viză, după includerea oficială a României în Programul Visa Waiver. Decizia a fost anunțată de Secretarul american pentru Securitate Internă, Alejandro Mayorkas, în consultare cu Secretarul de Stat, Antony Blinken, consolidând parteneriatul strategic dintre cele două țări.
-
Serviciile de informații occidentale avertizează asupra unei posibile amenințări devastatoare din partea Rusiei
Serviciile de informații occidentale avertizează asupra unei posibile amenințări din partea Rusiei: o armă electromagnetică capabilă să reproducă efectele devastatoare ale fenomenului Carrington din 1859.
-
Incendiile din California se intensifică. Sunt grav amenințate zonele Brentwood și Bel Air
Pompierii încearcă totul pentru a preveni ca cel mai mare dintre incendiile mortale care amenință Los Angeles să se răspândească într-unul dintre cele mai exclusiviste cartiere ale orașului, relatează BBC.
DIN CATEGORIE
- TOP CITITE
- TOP COMENTATE
- 1.Condiția necesară ca Georgescu să fie lăsat să candideze. Primul pas a fost realizat!
- 2.Fostă "Golden Girl" al Sistemului simte că i-a venit vremea ca să preia puterea în România
- 3.Autorii haosului nu vor scăpa nici în gaură de șarpe
- 4.Despre ecuația prezidențialelor: Crin și Sistemul
- 5.Dar cu pleava societății, ce veți face, oare?
- 6.Inflație de viitori prezidențiabili, de tipul #CandidațiiAltora. Suveraniștilor veritabili li se va bara calea. România, #RaiulExploatatorilor!
- 7.Să vorbim pe șleau: Iohannis & Pahonțu au ordonat PNL ca să-l susțină pe Călin Georgescu ca să-i scadă astfel scorul lui George Simion
- 8.Mai putem conta doar pe miracole
- 9.Și-au băgat și americanii coada în ‘89
- 10.Strategia Națională de Apărare pe înțelesul tiktokarilor
comentarii
Adauga un comentariuAdauga comentariu