Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Nu că aș spera la vreun răspuns, dar, totuși, încerc

Postat la: 28.01.2021 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Ministrul Vlad Voiculescu vorbește despre cum au sărit unii peste rând la vaccinare, deși figurează în categoria a lll-a. Zice el, cu ajutorul unor medici din centrele de vaccinare, care trebuie sancționați.

Din câte văd, nu se gândește nimeni la pacienții cu boli cronice, care deși fac parte din categoria a ll-a, conform strategiei vieții, în platforma mult lăudată figurează ca fiind în categoria a lll-a, fără să aibă vreo vină și fără să aibă posibilitatea să schimbe ceva.

Dacă sună la call center vaccinare și spun că suferă de boli cronice, dar în platformă sunt înregistrați ca sănătoși tun, primesc asigurări că s-a făcut corectura la solicitarea lor și să aștepte să fie sunați pentru programare sau să meargă cu o scrisoare medicală la un centru de vaccinare, aproape de sfârșitul programului, când sunt șanse să mai rămână doze nefolosite.

Dacă verifică din nou platforma, se regăsesc exact în aceeași stare ca acum zece zile, adică tot în categoria a lll-a. Sună din nou la call center și ghiciți! Li se spune să sune zilnic, poate-poate se găsește un loc. Personal, ieri, mi s-a spus asta și chiar a completat operatorul care mi-a răspuns că sunt persoane care sună și de 20 - 30 de ori pe zi.

Și acum întrebările:

1. Domnule Ministru, cei care nu au gândit platforma vaccinării în așa fel încât să poată fi operate modificări ale unor erori, pot fi sancționați în locul medicilor pe care-i amenințați dvs?
2. Vă asumați în vreun fel responsabilitatea pentru situația în care ajung cu forme grave în ATI sau chiar mor din cauza Covid 19 bolnavi cronici sau vârstnici, care nu se pot înscrie în platformă în categoria a ll-a nu din cauza lor, ci din cauza dvs., a celor care nu știți decât să amenințați?

Narcisa Iorga

albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE