ZC
Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x
ZC




ZC




Morning glory, Morning glory, hai la drum cu impostory!

Postat la: 05.10.2024 | Scris de: ZIUA NEWS

0

A apărut și la noi de câțiva ani acest fenomen al pseudo-formatorilor de opinie, care acționează exact cu impunitatea la care te-ai aștepta de la părinții unui drogat care a ucis niște oameni pe șosele.

De ce acționează ei așa? E simplu, pentru că fie notorietatea, fie banii, fie ambele în unele cazuri, îi decuplează de realitate, drept urmare nu mai percep corect ce se întâmplă în jurul lor.

Asta în condițiile în care, culmea, unii dintre ei pretind că sunt psihologi. Sincer, n-aș vrea să ajung la un psiholog din ăsta. Ce să mă învețe, cum să fiu grobian cu un om care vorbește normal?

Bine, aici ar trebui definit exact și ce este un formator de opinie, pentru că dacă ai făcut "carieră" din poze cu pisici, sau cu fasolea pe care ai gătit-o la prânz, nu înseamnă că ești influencer. Lucru pe care îl știi și tu, de unde și frustrarea care se degajă din ce comunici, iar faptul că te ascunzi după niște reacții nu înseamnă că lumea nu vede cine ești: un balon de săpun, a cărui opinie practic nu contează.

Avea taică-miu, un tip cu cu un nas excepțional la indivizi falși, o vorbă: Fiecare om își atinge, la un moment dat, culmea imposturii.
E uimitor de asemenea și cum în apărarea acestor inși ajunși la culmea imposturii sar alți impostori, care nu mai au de ceva vreme nimic de spus, dar care, în virtutea notorietății pe care au acumulat-o (e neclar cum), aruncă cu edicte și axiome într-un public deja tembelizat.

Din punctul ăsta de vedere, comportamentul de cocalar golan al unuia acționează exact ca turnesolul, pentru că îți arată imediat cine sunt oamenii de care trebuie să te ferești și a căror opinie NU trebuie să o asculți.

E și cazul unui domn deosebit de arogant, care din înălțimea proverbială unde a ajuns mai avea un pic și ne făcea hatârul să candideze la prezidențiale, ca să ne scoată din mizerie pe noi, amărăștenii. Sau cel puțin ăsta e tonul pe care s-a exprimat. Păcat de munca lui de oengist și de tricoul cu Steph Curry pe care îl purta.

Luca Dinulescu

albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE