Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Luluța condiționează banii europeni de protecția turnătorilor!

Postat la: 06.07.2022 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Turnătorul la Securitate poartă un nume de împrumut azi: avertizor de integritate. Laura Codruța Kovesi, deși este magistrat european, a ținut să se bage recent în ciorba politică românească, semn că e interesată de o astfel de carieră. A amenințat că, dacă avertizorii de integritate nu se vor bucura de protecție, va cere Comisiei Europene să nu mai dea bani României.

Pro-europeniștii din coaliția de guvernare sunt acuzați, culmea, că au restrâns drepturile acestora, prin noua lege trecută prin parlament, ca meduza printre degete. Cine e acuzatorul public? Laura Codruța Kovesi, care în loc să prindă rechinii cei mari, dă plevușcă de mâncare magistraților. A spart balonul tăcerii, impus de condiția de magistrat european și a vorbit despre „descurajarea" și „demobilizarea" acelor "oameni curajoși care sunt gata să-și riște pozițiile divulgând mașinațiunile șefilor lor." (...) "Fosta șefă a DNA, atât de temută de politicienii români, a explicat că fără informațiile venite în acest fel vor avea de suferit investigațiile în cazurile de fraudă, corupție și alte încălcări ale dreptului UE legate de execuția bugetului european", scrie Duetsche Welle, ediția română.

"Instituțiile care formează coloana vertebrală a statului de drept au fost reduse la tăcere" - susține publicația citată. Mesajul nu e decât un nou tril al propagandei, de tipul ultimei pilule care se dă cancerosului înainte de soluția finală, necontestată de niciun judecător. De ce credeți că a venit ca o furtună Věra Jourová, comisarul european pentru Justiție, protecția consumatorului și egalitate de gen, la București? Să dea linia de comunicare și de acțiune a executivului român pe formele fără fond ale legilor justiției, la proba de ascuțit tablele la "liber impusă." Lăsând deoparte mantra penală din țara sa de origine, Jourová e noul Vîșinski, cel care a trântit ușa de la Palatul Regal, după întâlnirea din 1946 cu Regelui Mihai, pentru că n-a vrut să accepte dictatul Moscovei.

În leat democratic, Jourová are comportamentul comisarului sovietic. Pentru a-i susține trena inchizitorială, Laura Codruța Kovesi s-a băgat și ea în poză, ca o tumoră în organismul metastazat, supus RMN. Când ne fericeam cu un europenism mai blând impus de guvernul Ciucă, a venit măciuca Laura Kovesi să dea cu vitriolul statului de drepți. De ce șarpele fără clopoței de la Parchetul European s-a imersionat în balta politică de la București? Cum de ce? Ca să dea semnalul că vine. Mesajul ei, praf democratic peste condiția europeană de mâna a doua a României. Vrea să arate că n-a murit politic. Că e doar într-o stare vegetativă. Unsă cu parafine occidentale, e gata să muște o halcă din electoratul progresist.

Când Mirel Palada a anunțat-o câștigătoare în orice scheme ale competiției dintre prezidențiabilii români, broboade reci s-au ițit pe spinările politicienilor români. Și în PSD și în PNL există personaje care s-au săturat de Gestapoul Binomului, creat în laboratoare și pus în operă de ea. Nu doar corupții se tem de revenirea Laurei Codruța Kovesi în prim planul politicii românești, ci întreaga societate normală la cap. Doar inepții o văd ca pe o salvatoare di patria, nefiind decât o sculă a sistemului globalist, impusă pentru înrobirea unui popor, care din nefericire a avut o prea scurtă libertate. Ați auzit-o pe cioaclă, căutând printre stârvurile din Europa Occidentală? O anchetează pe Ursula van der Leyen pentru miliardele date pe vaccinuri? No way, cum ar zice șeful stației, cel care îi controlează până și grimasele, despre cutele burții, n-avem știre.

Imberbii o venerează pe Zeița dreptății. Cu mânuțele democratice, ascunse sub plăpumile devenirii bărbătești, au vise erotice doar la ideea că ea apare îmbrăcată în piele și cu un bici de fuior. Deh, spirite submisive, ar zice psihologii. Dead-set-ul campaignerilor politici prinde formă, semn că matroana bordelului SS-iștilor de azi e pusă pe treabă. Dacă am fi avut o Românie normală, toate clopotele ar fi sunat: revine ciuma lui Caragea. Norocul ei e că adevărata coloană vertebrală a neamului e prea opintită în banii de prescurcă, în loc să dea cu tămâie prin casele românilor, să nu lase copiii să se zădărnicească în iluzii de fericire.

Piei, satano! Ar fi spus străbunica mea, în anii colectivizării, când sovromiștii, foștii comisari sovietici, au amenințat-o cu moartea, dacă nu se-nchină la noua zvastică a popoarelor eliberatoare. Ce blestem? LCK e primită și venerată ca o eroină a libertății de partea naivă a societății. Diavolul se-mbracă de la Prada, dar are comportamente și atitudini bolșevice. Întotdeauna sucește mințile naivilor. Astăzi, juveții și-au făcut postere cu chipul ei, întremător de organele neduse în realismul magic. O lume captivă, gata să se predea, nu știe că inchiziția vine la pachet cu sifilisul.

În zadar se vor tângui peste ani - cum o fac votanții lui Iohannis - din cușca democratică nu sunt sorți de evadare, doar gratii de dat cu capul. Vreți avertizori de integritatate sau centuri de castitate, inepților? Noi ne-am identificat la timp turnătorii. Am încercat să-i izolăm. Să ne construim anticorpi. Dar a venit puterea civilizatoare și i-a transformat pe viermii societali în avertizori de integritate. Duși prea des pe stadioane, știm ce e aceea o fentă. Până la a doua sosire a Infernului lui Dante (prima oară apărând doar în lecturi), să ne rugăm:dă-le minte posedaților de vise erotice!

Marius Ghilezan

albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE