ZC
Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x
ZC




ZC




Klaus Iohannis are buletin de București!

Postat la: 18.09.2024 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Administrația Prezidențială a informat azi, printr-un comunicat oficial, că Președintele Klaus Iohannis nu ar intenționa să demisioneze din funcție înainte de finalizarea mandatului, pentru a candida pentru Senat pe listele PNL.

Președinția dezminte doar jumătate din informația care circulă de două zile pe surse, și anume cea referitoare la demisie. De ce nu spune cu subiect și predicat că nu candidează? Mai multe surse independente din PNL susțin că președintele ar viza primul loc pe lista pentru Senat a PNL București, precum și pozițiile de președinte al PNL și de Președinte al Senatului.

Dacă scenariul cu jobul super-relevant în structurile euro-atlantice nu s-a putut materializa, Klaus Iohannis încearcă, spre disperarea multora din PNL să-și asambleze o poziție cât mai înaltă posibil, care nu poate fi decât cea de al doilea om în stat. Seful statului are în prezent buletin de București.

Un indiciu în acest sens ar fi că la alegerile din 9 iunie a votat la București, iar dacă ar fi votat doar pentru europarlamentare, ceea ce ar fi putut face și cu buletin de Sibiu, ar fi dat dovadă de o flagrantă lipsă de civism. De asemenea, locuința care îi va fi oferită după încheierea mandatului de președinte va fi amplasată în localitatea de domiciliu. Ce să mai facă cu încă o casă în Sibiu, evident că va vrea una în București, poate chiar una anume!

Sarmiza Andronic

albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE