Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Ipocrizie tehnocrată: Cioloș invocă unitatea, dar fărâmițează frontul anti-PSD

Postat la: 03.04.2019 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Înainte a-și da cu părerea despre mult trâmbițata unitate a dreptei - una dintre marile marote ale politicii postdecembriste -, fostul premier Dacian Cioloș ar trebui să explice cum se unesc trei partide mai repede decât două. Fiindcă mie îmi dă cu virgulă, indiferent de unghiul în care ne-am raporta la această problematică.

Întrucât, să nu uităm, deși a fost curtat cu ardoare de USR, unde ar fi putut să fie președinte, și în pofida faptului că s-a aflat în intense tratative cu PNL, unde ar fi fost cooptat "la vedere", în echipa de conducere, Dacian Cioloș a preferat să își facă un nou partid - de fapt, i-a fost virat la cheie de firma Iordache & asociații, despre care presa centrală a dezvăluit că e controlată de un fost anchetator al Securității București.

Adică, USR n-a fost bună, PNL nu s-a putut ridica la așteptările lui mirobolante, dar partidulețul construit de Iordache&asociații este... giugiuc!  În această ordine de idei, consider că este o ipocrizie de proporții să invoci în permanență unitatea dreptei (deși, corect ar fi unitatea frontului anti-PSD, întrucât doar PNL reprezintă dreapta pe bune) în timp ce tu, Dacian Cioloș, nu faci altceva decât să fărâmițezi spectrul pe care te bați cu pumnul în piept că-l... unifici. Asta da glumă!

Pe de altă parte, mai ușor cu dreapta pe scări Dacian Cioloș. Ai tupeu să vorbești despre dreapta când "forța motice" a PLUS este deja celebra Oana bolșevica, cea care e de părere că proprietatea privată este o chestier minoră c ear trebui... restrânsă!  Urmează vremuri puțin spus interesante, vă previn.

Simona Man

albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE