Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Și dacă SUA atacă solidaritatea europeană prin intermediul Austriei?!

Postat la: 09.12.2022 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Dacă Germania a fost sinceră în susținerea României, atunci doar SUA putea fi țara ce să aibă forța necesară ca să susțină în mod subteran această decizie a Austriei contra noastră, treaba cu filiera rusească era insuficientă în actualul context pentru ca austriecii să reziste presiunilor în baza ei.

Această ipoteză poate fi susținută ținând cont că doar aceste două state au semnalizat în ultima vreme că doresc dezbinarea UE, respectiv Rusia și SUA. Iar această decizie a Austriei va provoca o profundă sciziune internă în UE, cu consecințe economice și de desolidarizare serioase, analizați doar semnalele din ultimele două ore, după ce Rareș Bogdan a dat tonul boicotării băncilor austriece.

Altfel, în mediile bine informate se știe că ultimii trei cancelari ai Austriei provin din pepiniera organizațiilor Soros și Forumul Economic Mondial, deci aflați sub influența Deep State-ului american. Probabil că semnalele emise în ultimele săptămâni de Germania și Franța care au reclamat decăderea economică europeană în siajul războiului ucrainean, iar Macron a cerut pacea, au deranjat America, care și-a găsit un proxy potrivit pentru dezbinare, adică Austria. Pe principiul că, dacă ești curva unora, adică a rușilor, atunci poți fi și a celorlalți, adică a americanilor, bineînțeles că pentru ''prețul corect''. Iar prețul corect o să fie exploatarea în continuare a resurselor României de către austrieci, cu garanție și protecție americane, o să vedeți că de mâine se vor domoli strigătele și înjurăturile politicienilor la adresa Austriei, dealtfel Ciucă a început chiar de azi.

Da, Austria are comportament de curvă, dar și România poate fi încadrată aici, dar la capitolul abuzată și neplătită. Austria știe să ia bani pentru ''sexul politic protejat'' fie cu Rusia, fie cu SUA, de-aia au și case de curve oficializate prin lege, una chiar în centrul Vienei.

Cozmin Gușă

P.S. Faptul că presa românească, mai ales A3-CNN, a primit comanda să indice filiera Viena-Moscova, fără dovezi de data asta, îmi întărește ideea că trebuie să ''mulțumim'' pentru episodul Schengen chiar ''Unchiului Sam'', care are alte planuri decât integrarea noastră. Vom vedea curând care sunt acestea!

albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE