Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Hergheliile de capre de la Davos și avioanele lor zburătoare. S-a organizat privegherea lui Putin!

Postat la: 20.01.2023 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Titlul ar putea sugera c-aș analiza azi mobilizarea celor câtorva sute de escorte/prostituate de lux ce-au fost aduse la Davos pentru ca să-i satisfacă contracost pe liderii occidentali strânși la Forumul Economic Mondial. E important și acest lucru, dacă vrem să pricepem cât de tare s-a defectat lumea noastră și de cine suntem conduși, ce apucături au acești ''mahări'' și cât de anormal este comportamentul lor.

Pastorul Viorel Iuga, președintele baptiștilor din România, a scris ieri următorul text, referindu-se la faptul că Rusia a fost condamnată la CEDO, pe motiv că nu recunoaște drepturile cuplurilor gay: ''Familiile formate între persoane de același sex sunt precum: hergheliile formate din capre, cirezile de cai, turmele de câini, haitele de miei, viile din caiși, livezile de roșii, brânzeturile din carne, cârnatul de porc format din legume și escadrilele formate din tancuri. Mai direct și mai clar, astfel de familii pur și simplu nu există. Familia a fost, este, și va rămâne instituția formată de Dumnezeu prin unirea unui bărbat și a unei femei, ambii născuți așa. Orice alt tip de unire nu poate forma o familie și nici nu are dreptul să fie numită așa.''

Pastorul s-a exprimat dur și inspirat, iar zicerea lui are valoare pentru analizarea Davos-ului tocmai pentru că toți cei prezenți acolo sunt susținători ai căsătoriilor gay, practic nu poți participa dacă ai altă părere. Avem de-a face așadar cu un grup de lideri din politică și afaceri care se ghidează după precepte anticreștine, dar conduc destinele cetățenilor din lumea occidentală, majoritar creștină.

Am analizat în această săptămână la GOLD FM aberațiile dezbătute sau decise în întâlnirile de la Davos, nu le mai înșir aici, toate se subordonează unei strategii atee și transumaniste, cu accente nebunești și cu măsuri consecutive ce vor fi puse în practică prin intermediul guvernelor subordonate, ai căror reprezentanți au fost prezenți la Forumul Economic Mondial.

Puținii lideri occidentali care n-au fost prezenți au tăcut în mod complice, deci aprobator, doar din SUA s-au exprimat republicanul DeSantis și miliardarul Elon Musk: „Ei fac chestia asta în Davos, toate aceste elite vin la Forumul Economic Mondial și, în principiu, viziunea lor este că ei conduc totul și toți ceilalți suntem iobagi. (...) Asta nu va funcționa în Florida!"(DeSantis) „Forumul Economic Mondial seamănă din ce în ce mai mult cu un guvern mondial neales, pe care oamenii nu l-au cerut niciodată și pe care nu-l doresc." (Elon Musk)

E limpede că cei doi americani, dintre care primul are șanse mari să fie următorul președinte al SUA, au simțit că Davos-ul va intra în conflict deschis cu majoritatea populației chiar din acest an, și-și construiesc o platformă populară de unde vor emite corespunzător în următoarea perioadă. Scena intervievării forțate a șefului Pfizer, ce n-a fost în stare să răspundă unor întrebări simple și-a scăpat doar cu muțenia și fuga, e de mare notorietate și va contribui decisiv la șifonarea prestigiului Davos.

La fel contează și aterizările și decolările sutelor de jeturi private cu care au călătorit în Elveția ''hergheliile'' celor ce declară că vor să salveze planeta de la poluare, care sunt și susținătorii căsătoriilor gay sau ai feminismului, dar și-au comandat și plătit prostituate de lux, confirmând astfel satisfacția oferită doar de heterosexualitate și anulând baza de susținere a doctrinei feministe.

Cireașa pe coliva Forumului Economic Mondial a pus-o însă Zelenskiy, actorașul cu minte puțină de la Kiev (cine altul?!), care anunțând de la microfon că el crede că Putin e mort, a vrut să transforme adunarea acestor ciudați într-un priveghi ad-hoc dedicat decesului închipuit al liderului rus. I-a reușit treaba cu priveghiul, numai că noi am priceput astfel că e mai potrivit chiar Davos-ului care, după manifestarea de anul ăsta, pare că e pe ducă. Așa să ne ajute Dumnezeu!

Cozmin Gușă

albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE