Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Hai sictir, băi nenorociților!

Postat la: 29.02.2024 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Aseară citeam știri în așteptarea orei 22, când fusesem invitat să vorbesc în emisiunea Ancăi Alexandrescu despre nenorocirile lui Coldea, relevate din anchetele Iosefinei Pascal și am vorbit și despre prigoana IPS Teodosie.

Dar, în timp ce citeam, mai mulți amici mi-au dat mesaje nervoase, îndemnându-mă să comut pe Antena 3, acolo unde Mihai Gâdea și invitații dezbăteau efectele nocive ale vaccinării anti-Covid, așa cum reieșea dintr-un mega-studiu științific internațional. Și am comutat. În platou alde Gâdea, Chirieac, Ciuvică și alții, adică cei care în pandemie ne-au făcut idioți, sfertodocți, oameni fără școală (așa îmi spuneau mie, că sunt om fără școală), cereau interzicerea noastră din spațiul public, ba chiar arestarea la un moment dat, pentru că spuneam atunci ce zic ei azi în mod tardiv.

Ei bine, acești apostoli ai vaccinării, mituiți atunci de către LuCovid cu zeci de milioane de euro pentru propaganda mincinoasă, plângeau aseară de grija și mila celor ce s-au îmbolnăvit sau au murit din cauza vaccinării anti-Covid. Cu fețe de cioclii și responsabilitate mimată, ne dădeau din nou lecții la TV, dar fără să se culpabilizeze moral pentru ce au făcut, fără să-și fi cerut scuze, măcar în ultimii doi ani, în fața românilor ce le-au plătit acea mituire guvernamentală, români ce apar acum și îmbolnăviți, mulți morți și cu banii luați. Singurul din platou ce a fost corect și consecvent și aseară, dar și în pandemie, era Răzvan Dumitrescu, ce apărea palid și încurcat într-un grup de nenorociți. Am simțit solidaritate și compasiune la adresa lui Răzvan Dumitrescu.

La un moment dat, cu voce plângăcioasă și isterizată, de popă de țară, Gâdea a slobozit către lume chiar întrebarea „Cine plătește acum pentru nenorociri?". Cum cine, mă, nesimțitule? Tu și cei ca tine, inclusiv colegii tăi de platou, ar trebui să plătiți, dar doar după ce o să vă asumați judecata publicului pe care l-ați mințit și batjocorit într-o problemă care a fost chiar de viață sau de moarte. E limpede că sunteți prea slugi și fricoși ca să faceți asta. E clar, dar voi și ceilalți mulți jurnaliști și influencerii lui „pește prăjit" ați putea începe prin a da înapoi zecile de milioane de euro cu care ați fost mituiți pentru propaganda pro-vaccinare. Începeți așa, în mod concret și transparent; poate doar în acest fel o să mai puteți deschide gurile, că de iertat, nu vă iartă nimeni. Toată lumea o să vă apeleze cum am zis și eu. Hai sictir, băi nenorociților!

Cozmin Gușă

albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE