Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Dezvăluirea rețelei de jurnaliști și procurori coordonați și plătiți de Freedom House certifică sprijinul SUA pentru fărădelegile STATULUI PARALEL!

Postat la: 04.05.2023 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Faptul că G4media a publicat acele stenograme dintr-un dosar de mult uitat reprezintă un eveniment în sine, având în vedere faptul că G4media s-a numărat și se numără în rândul publicațiilor bune de ștampilat ca fiind sorosiste.

Ei bine, din aceste dezvăluiri se confirmă cam tot ceea ce vă spuneau jurnaliști ca mine, nu prea mulți, de atâta amar de ani, apropo de felul în care acționează Statul Paralel, ce-a fost fondat în noua ediție în timpul lui Băsescu și care avea la dispoziție o rețea de procurori, jurnaliști, judecători care acționau ca la comandă atunci când cineva trebuia arestat, el era murdărit, era maculat, apoi, până la judecată, era demonizat, în așa fel încât judecătorul să poată să dea cu ciocanul în baza unor date false. Rețeaua de procurori și judecători era coordonată prin dosarele de șantaj subtilizate, așa cum s-a tot spus și nu s-a negat până la urmă, de la faimosul serviciu secret al Ministerului Justiției, SIPA, subtilizate, repet, de către falanga sorosistă, în frunte cu Coldea, cu contribuția Monicăi Macovei, a lui Dan Tapalagă, care era consilierul ei, Kovesi beneficiar, dar probabil că cel care coordona dosarele a fost multă vreme Florian Coldea.

Deci judecătorii și procurorii, în baza șantajelor legate de viața lor personală și profesională, jucau cum li se cânta, iar cealaltă parte a echipajului, respectiv jurnaliștii, erau plătiți cu bani de la Fundația Soros sau chiar de la guvernul american de unde primește bani Freedom House. Vă spun cu precizie pentru că în 1997, acum 25-26 de ani, am fost beneficiarul unei burse Freedom House în Statele Unite. M-am întâlnit de mai multe ori cu președintele Freedom House, cu cei de pe acolo, cunosc exact cum se fac treburile. Cer bani americani „big time", cum ar zice amărâtul de Florin Cîțu.

Dezvăluirea de ieri este foarte importantă, deoarece ne arată că acțiunile de denigrare, acțiunile de îndosariere, acțiunile de construcție de dosare erau coordonate chiar de către această femeie, Cristina Guseth, pe care eu o știu foarte bine, pe care românii o știu datorită prestației lamentabile, prostești pe care a avut-o atunci când a vrut să fie ministru; au râs și curcile de ea, cum se spune. Ei bine, această femeie, care a dovedit că e bună de nimic, uite că a fost bună pentru ca să coordoneze această rețea, să dea ordine procurorilor și jurnaliștilor. Printre jurnaliști o să-l vedeți și pe celebrul Liviu Avram, releul Liviu pe care l-a devoalat Robert Turcescu într-o emisiune de la Gold FM, adică cel care face din ochi sau dă câte un semnal sau scrie câte un editorial și restul jurnaliștilor din rețea, plătiți de la nivelul sau sub coordonarea Cristinei Guseth și a americanilor, preiau aceste articole în cascadă.

Vai de mine, vai de mine, o să credeți că nu prestează pe bani jurnaliștii pomeniți acolo, ci din convingere. Păi care convingere? Că nu era nicio convingere. Nu erau nici patrioți americani, nici patrioți români, nu era nimic. Erau banii de la Freedom House care îi permitea acestei Cristina Guseth și altora ca ea să le dea ordine.

Încrengătura de oameni de la CSM, judecători, procurori, jurnaliști, ne arată nouă cât de nesăbuiți au fost americanii care s-au ocupat de România. Ce oameni de doi bani au ales pentru ca să formeze Statul Paralel, oameni cu care n-au putut să facă nimic, cu care au conflictualizat mediul normal din România, cum sunteți și voi, care ascultați această emisiune, și care, acest mediu, s -a revoltat împotriva americanilor din instinct, fără să știe că erau implicați în asemenea matrapazlâcuri, doar văzându-i pe exponenții lor, fie din serviciile secrete, cum e Coldea, din Justiție, cum sunt Macovei și Kovesi, din presă, cum sunt Dan Tapalagă și restul, Dan Tapalagă e printre cei mai buni, restul sunt lamentabili.

Dar în aceste dezvăluiri, pe care le-a făcut și le-a extins și Valer Marian, mi-a plăcut cum apare mult preacinstitul și micuțul Boc, parte a rețelei, Emil Boc de la Cluj, prin prisma faptului că a fost coleg de facultate și prieten foarte bun cu Laura Codruța Kovesi.

Un sigur lucru vreau să spun: rușine Statelor Unite că au mandatat asemenea oameni să facă asemenea fărădelegi în România, mă refer la americanii care au coordonat asta, rușine că lucrează cu persoane cum sunt Cristina Guseth, despre care H.D. Hartmann spunea, spre exemplu, zilele trecute în direct la Realitatea, că este noul bodyguard al doamnei Kavalec, ambasadoarea care probabil va intra în istorie ca fiind cea mai slabă ambasadoare a Statelor Unite în România, dacă se poate așa ceva. Fiind asistată de Monica Macovei și Cristina Guseth, e limpede că asta va fi soarta doamnei Kavalec.

Cozmin Gușă

albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE