Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Felicitări Laura Codruța Kovesi! Oare Dragnea a chemat ambulanța?

Postat la: 27.02.2019 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Prestație fabuloasă a Laurei Codruța Kovesi, marți seară, în Parlamentul European, cu prilejul audierilor vizând candidatura pentru șefia Parchetului European! Fa-bu-loa-să! Argumente, cifre, verb, sobrietate și mult, mult bun simț!

Am ascultat live audierea și îmi reafirm convingerea că fosta șefă a DNA menține cu brio (în pofida aparențelor rostogolite de propaganda PSD-ALDE) cele mai mari șanse pentru preluarea conducerii Parchetului European. Aceasta ar fi cea mai importantă poziție ocupată de un român în arhitectura Uniunii Europene - rușine tuturor politrucilor ipocriți care se reproduc imund la adresa ei.

Viermuiala PSD-ALDE se explică prin faptul că o numire a Laurei Codruța Kovesi în această funcție esențială ar reprezenta o palmă extrem de umilitoare aplicată regimului PSDragnea, după întreaga ofensivă concertată împotriva acesteia. După impecabilele poziții susținute în fața euroaleșilor, Comisia de control bugetar a Parlamentului European (CONT) a dat un vot consultativ favorabil numirii lui Kovesi la conducerea procuraturii europene. Oare să fi chemat Dragnea ambulanța în momentul aflării acestei știri? Foarte probabil. Nu mai este întocmai tinerel, iar șocurile l-ar putea clătina considerabil.

"Întotdeauna am fost independentă. Am respectat întotdeauna legea", a spus Kovesi, la audieri. "Am anchetat persoane bogate, cu poziţii importante, însă pentru că am fost independenţi întotdeauna am dus la bun sfârşit aceste cazuri", a punctat ea. Kovesi a precizat că ştie şi limba engleză, şi limba franceză, dar că este emoţionată, pentru că este o zi importantă pentru ea şi colegii ei. La finalul audierii Laura Codruța Kovesi a fost aplaudată. Mult succes în continuare!

Simona Man

albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE