ZC
Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x
ZC




ZC




Fără vize în America. Ce păzesc masonii pe care îi plătim de la buget?

Postat la: 04.10.2024 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Murătura de serviciu a Americii parașutată de Washington în România, Kathleen Kavalec, ne-a mai tăiat o data macaroana: mai avem de parcurs pași esențiali pentru a deveni eligibili la programul Visa Waiver. Adică pentru ca românii care apără flancul de est al NATO și iubesc necondiționat America să poată călători fără vize dincolo de ocean.

În acest timp, obscurul și medievalul emirat Qatar a fost scutit de vize în SUA. Acest găoz arăbesc, în care drepturile omului sună a înjurătură împotriva mamei profetului, a găzduit totuși Cupa Mondială la Fotbal, pentru că a dat șpăgi cosmice putregaiurilor de la FIFA și căzăturilor din Parlamentul Europei.

Sunt indicii temeinice că tot așa a procedat Qatarul și când a trebuit să fie exceptat de la vize în America, șpăguind cu zeci de milioane de dolari stârpituri cancerigene din Departamentul de Stat al SUA.

Problema nu este a celulelor maligne ale corupției care leagă islamul qatariot de scârnele alterate din Departamentul de Stat. Dilema este ce paștele mamei lor fac masonii din Marea Lojă Națională a României, plătită de la buget ca organizație de interes public, pentru a ridica sancțiunile Americii împotriva României, în privința programului Wisa Waiver.

Mie personal mi se pare că masonii o freacă la rece. Încearcă să ne ia ochii cât sunt de importanți și că fără ei apa nu curge, nu se evaporă și nu îngheață, dar mint cu nerușinare de îngheață apele. Vreți să vă mai dau un exemplu de inutilitate masonică? Faptul că România nu este în Schengen.

Cornel Ivanciuc

albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE