Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Faceți jocurile!

Postat la: 29.09.2022 | Scris de: ZIUA NEWS

0

În 2020, latrinele media căutau cu înfrigurare conspiraționiștii. Pe cei care au văzut adevărul dincolo de minciunile livrate 24 de ore din 24. Îi urmăreau, îi hărțuiau și le strigau că din cauza lor o să "moară bunica". Bunica a murit și a fost îngropată în sac negru de plastic! Așa era povestea! Astfel, "conspiraționiștii" au fost numiți "teroriști domestici"!

Acum caută să descopere putiniștii! S-a înlocuit un termen cu altul! Tot de slugoii latrinelor! Între timp, ceea ce spuneau conspiraționiștii a devenit realitatea pe care o trăiți azi toți. "Teoriile conspirației" privind mascarada răcelii, acelea de spuneau că nu e vorba despre virus, s-au adeverit sută la sută. E vorba despre reducerea populației, totalitarism, despre dictatură, despre sărăcirea populațiilor, despre distrugerea socială și economică și mai ales despre frică. Minciunile livrate de majoritatea celor plătiți din bani publici, au pierit rând pe rând. Au căzut una după alta ca într-un joc de domino.

Ulterior, s-a recurs la o altă mascaradă: cea a războiului! Din februarie până acum două zile, mascarada rămânea la nivelul unor jocuri pe calculator, cu regizorii de rigoare. Cu munții de bani livrați actorului ratat, cu aplauzele parlamentelor la citirea unor rânduri venite probabil în plic. Cu sancțiunile la vedere, dar cu jocuri de culise, la umbra cărora unii și-au numărat munții cu bani. Circul cu energia, gaze, petrol, cărbune, a intrat pe un alt nivel. Gazoductele aruncate în aer! Alt tip de terorism! Dar nu se pune! Înteresante vremuri, vorba chinezilor! Sau mai zis, blestemul lor.

Cine a făcut-o? De ce a făcut-o? Cu ce scop? Variantele ar fi nenumărate. Cui folosește? Tuturor marilor jucători politici ai lumii! În 7 februarie 2022, de la Casa Albă ni s-a adus la cunoștință că "lumea liberă" e capabilă de orice. Acum s-a dovedit!

"J.B.: Nu va mai exista un Nord Stream 2.
- Cum veți face asta? a fost întrebat J.B.
J.B.: Vă promit, vom fi capabili să o facem."

Au făcut-o! Credeți că Putin nu știa?! Serios? Binențeles că nu recunoaște nimeni. Cu atât mai puțin ei. În contraofensivă, ceva trebuie să se întâmple. Lucrurile nu pot rămâne așa. De la "războiul rece" până azi, s-a păstrat oficial o balanță de putere. Care azi, e dezechilibrată total. Oficial. Dedesupturile nu sunt cunoscute. Dar cu siguranță există! Palierele diplomatice funcționează dintotdeauna. Acolo se fac "combinațiile"!. Unde s-ar putea lovi?

În finanțe și comunicare! Ar putea fi următorul pas! Cablurile de net transatlantice! Tai cablurile, cad serverele, și piața financiară sare în aer! Pentru că - nu-i așa? - "Lumea liberă" e interconectată! Că tot vor ei moneda digitală! Odată cu asta cade netul! Haos în toată Europa! Asta înseamnă lovitură de maestru!

Cine pierde? Europa, normal! Să fie pusă pe butuci, să fie distrusă, să nu mai rămână piatră pe piatră! Dintr-o singură mișcare! Europa, căndva creștină, azi demonică: Spania ne spune că pruncii au dreptul la sex cu adulții, că genul fluid e important, că minoritățile au cele mai multe drepturi și că cei retrograzi, adică familia și credincioșii trebuie să dispară! Și fac totul pentru a distruge! Cu orice preț!

Pentru că psihopații lumii nu mai au timp! Fiecare zi care se scurge, e împotriva lor! De ce? Winter is coming! Furia maselor va fi de neoprit! Și ei știu asta! Toți! De la SUA până la Putin! Nu le pasă! Important e să le iasă jocurile! Așa cum au plănuit! De ani de zile! Și au jucat fiecare carte pe prostia maselor! Și mai ales cu minciuna! Le-a ieșit! Winter is coming!

O să fie frumos! Fără nimic! Fără case, fără mâncare, fără lumină, fără căldură, fără locuri de muncă, fără școli, fără apă, fără net și fără bani! Ce credeți că se va întâmpla? Cu zecile de milioane de oameni! Care nu mai au nimic de pierdut? Abia atunci o să fie interesant! Ca într-un film! Ocean eleven! Că tot au jucat lumea ca la poker! Doar că de data asta, jocurile vor fi făcute de altcineva! De Cel care a făcut Jocul! De la începutul lumii! Pentru că nu Și-a spus ultimul Cuvânt! În curând va începe secerișul! Până acum s-a ales grâul de neghină!

La seceriș se va tăia tot! Tot ce nu e de folos! Alegerea cui slujești s-a făcut! De bună voie și cu toate la vedere! Doar că, orb nu e cine nu vede, doar cine nu vrea să vadă! Războiul nevăzut merge mai departe! Faceți jocurile? Degeaba! Jocul e deja făcut!

Zoe Dantes

albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE