ZC
Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x
ZC




ZC




Dumnezeu lucrează. Revolta omenirii la Paris 2024!

Postat la: 04.08.2024 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Turcul Yusuf Dikec a devenit eroul Olimpiadei de la Paris 2024, deși nu a fost recordmen ca Usain Bolt sau perfecțiunea întruchipată, ca Nadia Comăneci la Montreal. Turcul a fost doar un "biet" medaliat cu argint, care nici măcar nu a concurat la sporturile olimpice vedetă, ca atletismul sau gimnastica, ci la cvasianonima probă de pistol cu aer comprimat, unde în afară de sportivi, juriu și organizatori nu prea mai era nimeni în sală.

Yusuf Dikec a rupt internetul, cu 90 milioane vizualizări doar la postarea inițială de pe "X" (twitter) despre isprava lui. Sute de milioane de utilizatori din toată lumea au făcut apoi postări pe rețelele sociale despre Yusuf Dikec și au apărut sute, mii de filmulețe umoristice și "meme", foto-montaje, dintre care unele îl comparau cu personaje din filme ca John Wyck sau cu John Travolta și Samuel L. Jackson în "Pulp Fiction". Urmare a presiunii de pe rețelele sociale, televiziunile și site-urile de presă din toate țările lumii au dat la rândul lor știri despre prezența inedită a lui Yusuf Diklec.

Pentru că nu putem fi cu toții veșnic tineri, turcul este un tip de vârstă mijlocie, încărunțit, de 51 ani. În contrast cu ceilalți concurenți care păreau un fel de robocop, cu căști și dispozitive optice, turcul a venit îmbrăcat cu un tricou simplu și nu avea alt dispozitiv decât niște ochelari obișnuiți de vedere. Turcul părea și foarte relaxat, a tras cu pistolul ținând cealaltă mână în buzunar și a continuat să fie imperturbabil, fără manifestări extreme de bucurie. Prin contrast, sârboaica și partenerul său de la dublu mixt pistol s-a tăvălit pe jos la propriu, după ce au luat medalia de aur.

Ca atare, Yusuf Dikec a fost declarat în unanimitate cel mai "cool", adică cel mai mișto sau cel mai la modă sportiv de la Olimpiada Paris 2024. Motivul celebrității sale și a simpatiei planetare de care se bucură a fost tocmai normalitatea sau chiar banalitatea prezenței sale. A ajuns normalitatea să fie o excepție și să te facă vedetă! Omenirea a asistat siderată la ceremonia de deschidere care a blasfemiat Cina cea de Taină și a avut și alte accente demonice, ca batjocorirea decapitării Mariei Antoaneta și altele.

Au urmat apoi știrile despre măsurile absurde luate de organizatori în numele "schimbărilor climatice", cu lipsa aerului condiționat din camerele sportivilor și paturile din carton, incomode, dar reciclabile. S-a aflat apoi despre penuria de ouă la micul dejun și de carne de pui la prânz și raționalizarea coastelor de miel, câte două de persoană, de la cantina sportivilor, în numele veganismului ce reduce "amprenta de carbon".

Picătura care a umplut paharul au fost cei doi bărbati care le-au rupt cu bătaia pe femei la proba de box feminin, în numele "diversității" și "incluzivității". Omenirii i-a ajuns! Când a apărut personajul care părea arhetipul normalității a fost primit cu entuziasm planetar. Yusuf Dikec a devenit Mesia Olimpiadei! Nu putea fi o palmă mai grea pentru cei care au vrut să instrumenteze un eveniment global ca Olimpiada, pentru promovarea ideologiei lor, decât celebrarea mondială a NORMALITĂȚII! Yusuf Dikec dacă nu exista, trebuia inventat! Uimitoarea lui poveste reprezintă de fapt reacția sau revolta umanității împotriva anormalului, grotescului și dezumanizării.

George Scarlat

albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE