Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Diversiune organizată de către Barack Obama?

Postat la: 28.03.2024 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Știrile de la Kanal D au prezentat ieri ipoteza senzațională că prințesa de Wales, Kate Middleton, nu ar suferi de cancer, iar filmarea prin care ea mărturisește tragedia ar fi opera inteligenței artificiale.

Știrea de la Kanal D e preluată chiar de la CNN, care prin intermediul unui specialist, a analizat tehnic faptele relatate și filmarea. În imagini se vede clar că scenele de acolo au fost editate pe computer, inelul prințesei, spre exemplu, apărând și dispărând, multe alte inadvertențe, iar cadrele cu natura din spatele băncuței unde stătea prințesa fiind imobile total. Același specialist pune problema că aparițiile publice ale lui Kate Middleston dinaintea anunțului macabru par astfel false, în acele imagini prințesa apărând perfect sănătoasă și voioasă.

Vă amintiți că tot aici v-am relatat ciudățenia faptului că BBC susține că a filmat-o pe prințesă miercuri, cu două zile înaintea difuzării, difuzare ce a fost organizată exact suprapusă cu desfășurarea carnagiului de la Moscova de vineri seara. În orele ce au urmat, televiziunile din Occident și Statele Unite ale Americii au ignorat știrea de la Moscova, iar prezentatorii acestora, brusc îmbrăcați toți în haine de doliu, ca la o apăsare pe buton, n-au discutat decât despre cancerul lui Kate Middleton, dar fără detalii medicale și fără perspective de însănătoșire. De altfel, tema n-a mai fost preluată deloc în ultimele zile.

Dacă avem de-a face cu un fake news de asemenea proporții, planetar (se pare că despre asta e vorba), trebuie să-i căutăm nu doar motivația, care e clar cea a acoperirii carnagiului moscovit, dar bineînțeles și autorii reali, cei care puteau avea forța și influența ca să impună așa ceva. Iar legat de asta, suspectul numărul 1 este fostul președinte Barack Obama, care, săptămâna trecută, a efectuat o vizită la Londra, întâlnindu-se cu premierul și Ministrul de Externe al Marii Britanii, separat, dar neexistând absolut nicio declarație despre scopurile și înțelegerile neobișnuitei vizite.

Eu l-am bănuit de la început pe Obama, care este adevăratul conducător al SUA din mandatul lui Biden, că ar fi implicat, iar acum reiau acest fapt ca o cvasi-certitudine. Chiar Trump a declarat, în calitate de fost președinte SUA, că Obama este fondatorul ISIS, organizația ce a fost pusă rapid să-și asume carnagiul de la Moscova, iar legăturile sunt simplu de făcut. Ăsta e motivul pentru care rușii nu acceptă varianta cu ISIS responsabil de carnagiu și-i consideră vinovați pe ucraineni; iar aceștia, după mărturisirea halucinantă a șefului serviciului secret ucrainean, SBU, ce expune faptul că au comandat asasinate ale rușilor din preajma lui Putin, cum a fost cazul Dariei Dughina, nu prea au cum se apăra și bineînțeles apar în calitate de vinovați.

E limpede că investigațiile serviciilor secrete rusești, chineze, multe altele ce nu sunt supuse Statelor Unite ale Americii, se concentrează acum pe depistarea autorilor reali, dar și a rolului lui Obama. Probabil că e doar o chestiune de zile sau poate săptămâni până se vor lămuri. Dacă Obama, alături de ucraineni, vor fi dovediți și expuși atunci vom intra, prieteni, în cea mai periculoasă perioadă din existența noastră. Putem spune, pe românește, că nu va sta piatră pe piatră.

Cozmin Gușă

(transcrierea editorialului vorbit din emisiunea "Ce-i în Gușă, și-n căpușă!", de la GOLD FM)

albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE